• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

27.07.2022

09:23

BIVŠE UČESNICE "ZADRUGE" UKRSTILE KOPLJA NA GORUĆE TABU TEME! Anđela Đuričić: Žalosno  je što žene  abortiraju, Irma Sejranić:Imamo pravo  da prekinemo  trudnoću!

Zoran Sinko

Rijaliti

BIVŠE UČESNICE "ZADRUGE" UKRSTILE KOPLJA NA GORUĆE TABU TEME! Anđela Đuričić: Žalosno je što žene abortiraju, Irma Sejranić:Imamo pravo da prekinemo trudnoću!

Podeli vest

Bivše učesnice "Zadruge" Anđela Đuričić i Irma Sejranić imaju potpuno različite stavove o abortusu. Dok je Anđela izrazito protiv prekida trudnoće, njena nekadašnja cimerka poručuje da svaka žena ima pravo na izbor

Zadrugarke smo pitali i šta misle o seksu bez zaštite, koga više podržavaju Dalilu ili Dejana Dragojevića, kao i to da li u rijalitiju mogu da se rode prave ljubavi i prijateljstva.    

Anđela Đuričić

Foto: Zoran Sinko

Da li podržavaš pravo na abortus?

- Nikako! Beba ne može da se desi slučajno, moraš da budeš svesna s kim spavaš, ne ostaje žena tek tako trudna. Žalosno je što devojke abortiraju, dok se mnoge žene bore da postanu majke. Nikad ne bih abortirala, jer ako sam sa nekim u vezi, to znači da ga vidim i kao potencijalnog oca svog deteta.

Da li u rijalitiju bolje prolaze samci ili parovi?

- Definitivno bolje prolaze takmičari sa nekom ljubavnom pričom. Ti ljudi uvek odnesu prve nagrade. Dosta učesnika uđe u vezu da bi što duže ostali u rijalitiju, zato tu ima mnogo lažnih ljubavi, ali sve to na kraju ispliva na površinu.

Šta misliš o seksu bez zaštite?

- Okej mi je ako je sa partnerom koga voliš i sa kojim si u vezi, a ja sam uvek bila sa takvima. U rijalitiju niko ne koristi zaštitu, niti vodi računa o bilo čemu, zato se svašta i dešava. 

Ko je bolji čovek, Dejan ili Dalila?

- Definitivno Dejan, zaslužio je pobedu. Nije ni Dalila najgora, ali ispala je nekorektna prema Dejanu. Nije ona kriva što se zaljubila, nju je narod osudio što se onako bahato i bezobrazno ponašala nakon njihovog rastanka. Sigurno je Dejanu bilo veoma teško, ipak su bili pet godina u braku.

Da li mogu u rijalitiju da se rode prave ljubavi i prijateljstva?

- Prave ljubavi retko, ali ima nekoliko svetlih primera. Recimo, Luna i Marko, koji su se venčali, dobili dete i puno se vole. Prijateljstva u rijalitiju se retko dešavaju, ali ih ima. Meni je Filip Car jako drag, uvek me je cenio i poštovao, prema meni se uvek zaštitnički ponašao dok su me drugi napadali. 

 

Irma Sejranić

Foto: Insajder

Da li podržavaš pravo na abortus?

- Da, jer svako ima pravo na svoj izbor. Ne volim drugima da sudim, nisam takva osoba. Žalosno je samo što neke devojke ne vode računa o sebi, a bilo je takvih situacija i u rijalitiju.   

Da li u rijalitiju bolje prolaze samci ili parovi?

- Ja sam u "Zadruzi" bila klasičan komentator, odnosno, osoba koja je sve sagledala realno i nije imala problem da ustane i to jasno i glasno kaže. Nikada se nisam plašila reakcija, iako sam znala da će svi nasrnuti na mene. Bila sam korektna i dobra sve dok neko ne bi krenuo na mene, a onda sam bila spremna na sve. 

Šta misliš o seksu bez zaštite?

- Naravno da je lepše voditi ljubav bez zaštite, a to se radi sa nekim ko je samo tvoj. U "Zadruzi" nije bilo kondoma, tamo je Sodoma i Gomora, nije se znalo ko je koga... Jedan dan su zajedno, već sledeći nisu, samo da bi bili tema za crnim stolom. Ja sam u "Zadruzi" bila i ostala sama od početka do kraja. 

Ko je bolji čovek, Dejan ili Dalila?

- Oboje su manipulatori. Mislim da je Dejan čak i gori od Dalile. Vređao me je i svašta mi govorio, ali nije baš previše elokventan. Dalili sam bila prijatelj, a vidim da ona mene sad stalno pljuje... Ja ću biti čovek, pa ništa ružno za nju neću reći. 

Da li mogu u rijalitiju da se rode prave ljubavi i prijateljstva?

- Nema prijateljstava, sve što se tamo radi iz interesa je ili koristi. Dalila je koristila svoju moć da okrene sve ukućane protiv mene, jer sam njena opsesija. Ma svima sam ja bila trn u oku tih devet meseci. 

Anketa

Da li podržavate pravo na abortus?

Da: 75%
Ne: 25%

Da li u rijalitiju bolje prolaze samci ili parovi?

Samci: 24%
Parovi: 76%


Seksualni odnos bez zaštite?

Za: 38 %
Protiv: 62 %

Ko je bolji čovek Dalila ili Dejan?

Dejan: 90%
Dalila: 10%

Da li mogu u rijalitiju da se rode prave ljubavi i prijateljstva?

Da: 5 %
Ne: 95 %

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija