• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.07.2022

15:33

MILJANA JE NAPRAVILA HAOS U BOLNICI: Počela je da silazi sa stola i da kida braunilu, jedva su je smirili!

printscreen

Rijaliti

MILJANA JE NAPRAVILA HAOS U BOLNICI: Počela je da silazi sa stola i da kida braunilu, jedva su je smirili!

Podeli vest

Miljana Kulić prošle nedelje operisala je želudac u Turskoj, a kako je njena mama Marija izjavila, ona se oseća dobro i intervencija je prošla u najboljem redu.

Međutim, kako prenose mediji, pre same operacije Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hirurški zahvat.

Foto: printscreen

- Miljana je plašljiva i ona je za operaciju želuca jedva skupila hrabrost i snagu. Kada su ona i Marija stigle u Tursku i kada su joj opet uradili sve rezlutate i saopštili joj da ovog puta mogu da je operišu, Miksi je počela od sreće da plače. Sve je bilo okej i pripreme za operaciju su tekle u najboljem mogućem redu, sve do momenta dok nisu Miljanu krenuli da vode u salu. Tada je nastao haos, bukvalno je sa onim braunilama i infuzijom počela da silazi sa stola. Doktori su bili šokirani i pokušali da joj objasne da će da bude sve u redu i da mora da se smiri jer ne smeju da je uspavaju dok je uznemirena. Ona je plakala, vikala da joj zovu mamu i da ne želi da umre. U jednom trenutku se pojavila Marija, neko je pozvao da uđe u salu bukvalno i da umiri Miljanu. Ona joj je rekla da treba da veruje doktoru jer je u sigurnim rukama i da se smiri. Ništa nije pomagalo, Miksi je kukala kao da je operišu budnu, onda je doktor viknuo i obratio se Mariji da ako se Miljana odmah ne smiri da otkazuju operaciju i da neće više želeti da je primi. Tada se Miljana ućutala, a i Marija se tresla dok se nije sve završilo - priča nam izvor blizak Kulićima.

Foto: printscreen

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela operaciju i već smo stigle u Niš. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli. Tresla sam se i drhtala. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora- rekla je Marija.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija