• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

28.07.2022

14:53

PRVI SUSRET DALILE I DEJANA VAN KAMERA! Bivši supružnici uskoro će se sresti na sudu!

Informer

Rijaliti

PRVI SUSRET DALILE I DEJANA VAN KAMERA! Bivši supružnici uskoro će se sresti na sudu!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa učesnikom “Zadruge” Filipom Carom

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja. Tim povodom se za “Blic” oglasio izvor blizak bivšim supružnicima i otkrio sledeće detalje.

Foto: printscreen

- Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom - priča izvor za “Blic” pa dodaje:

- Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene. - završava izvor blizak njima.

Foto: zadruga printscreen

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a retko ko je tada poverovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, a onda se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta je istina.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija