• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2022

18:56

DALILA PRIZNALA DA JOJ FALI DEJAN: Nije mi bilo svejedno kada sam osetila miris! Mi smo sve napravili zajedno!

printscreen

Rijaliti

DALILA PRIZNALA DA JOJ FALI DEJAN: Nije mi bilo svejedno kada sam osetila miris! Mi smo sve napravili zajedno!

Podeli vest

Nekadašnja učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, odgovarala je na pitanja pratioca u "lajvu" na svom Instaframu. Ona je, između ostalog, pričala o bivšim partnerima, Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru, kao i o svojim estetskim zahatima

Dalila Dragojević uključila je "lajv" na Instagram profilu i odgovorila na nekoliko pitanja pratilaca sa društvenih mreža. Njene pratioce zanimalo je da li joj nedostaje bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

- Najteže mi je bilo kada sam otvorila vrata od kuće, provela sam sa tom osobom vreme, sve smo napravili zajedno. Nije mi tada bilo svejedno, kada sam osetila miris. Ne mogu sada da padam, moram da nastavim da živim. Nisam dozvolila da me savlada depresija. Ta stvar navike je ostala, ali to će da iščezne - pričala je Dalila, pa progovorila o fizičkom izgledu.

- Što se tiče usana, nisam preterala, filter doda još kao da su mi punije, usne su mi normalne. Neću da se snimam prirodno, hoću da mi lice bude ispeglano, kao što svi rade. Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da sam dobila anoreksiju, baš se uplašila. Ja kada sam videla 62 kilograma nije mi bilo dobro. Kada sam ušla imala sam 75 kilograma. Nemam strije, nije mi ostala ona koža, volim kada sam mršava, kada mi iskoče kosti.

Dalila nije htela mnogo da priča o Filipu Caru, ali je pozdravila grupu podrške koja je nekad bila zajednička.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

- To je grupa koja je bila zajednička podrška, a kada se to izdešavalo sve, prešli su da prate samo mene. Bio im je hakovan profil, sad su vraćeni - kazala je Dalila.

Mnoge je zanimalo da li je Dalila izlazila iz rijalitija kako bi posetila doktora.

- Pritisak nisam merila za svih ovih 10 meseci, nisu me vodili doktoru, nije me ništa bolelo, pred kraj mi je bilo loše, poljuljam se, ali nisam ništa merila - rekla je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 1 godinu

Kako bre vise nije dosadila svima..sve laze..petlja i nagore mafija po Bg ..ona preti nekim Sinisom..zamislite odron u sred Bg preti ..u srpak i ne vracaj de.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija