• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.08.2022

11:23

DOLAZIM SA IMENOM MAJMUNA IZ NIŠA! Marija javno progovorila o doktoru koji joj se smejao dok se Miljana previjala od bolova!

Insider/beta/printscreen

Rijaliti

DOLAZIM SA IMENOM MAJMUNA IZ NIŠA! Marija javno progovorila o doktoru koji joj se smejao dok se Miljana previjala od bolova!

Podeli vest

U svojoj ispovesti o stanju ćerke Miljane Kulić, Marija je javno pohvalila lekare u Kliničkom centru u Beogradu, pojedince iz bolnice u Nišu, ali je za neke otkrila i kako su se ponašali prema njenoj ćerki i njoj samo zato što su rijaliti učesnice

Marija je danas gostovala kod Jovane Jeremić u emisiji "Vikend jutro" u kojoj je obelodanila situaciju po rpijemu u Klinički centar u Nišu gde su najpre odbijali da prime Kulićevu misleći da se ona pretvara da ima bolove. 

Foto: Prntscreen Pink

Besna na lekara u Nišu... Marija Kulić

Osim ovoga, marija je gnevna na jendog od lekara na prijamnom odeljenju koji ju je ismevao u najtežim momentima:

- Sada dolazim sa imenom i prezimenom onog majmuna iz Niša (lekar na prijemnom odelenju Klinčkog centra Niš) koji ne zna ništa i sam kaže da ne zna šta će tamo! Prvo, oni su nama u Istanbulu odmah rekli da Miljana može kući najnormalnije posle četiri dana avionom. Dobila je knjigicu kako da se pridržava ishanre i itekako se pridržavala. Svedoci smo i Siniša i ja, ćerke moje i Nenad koji se nije odvajao od nje. Nije se pridržavala postoperativnog toka. Ona se pridržavala mera, ali desilo se šta se desilo- priča Marija koja je sada veoma zadovoljna stručnjacima u Kliničkom centru u Beogradu:

- Sada gledamo da je izvučemo, mnogo je bolje. Imam puno bolje mišljenje o ovim stručnjacima koji sada brinu o njoj. I u Nišu su joj spasili život, ali na prijemu u Nišu kakav sam rat vodila samo ja znam. Oni joj nisu verovali da joj je loše, mislili su da uveličava kao tamo u "Zadruzi" što je preuveličavala. Ona je imala simptome pucanja slezine, jer je imala bol u levom ramenu i bol ispod rebra. Ali oni su tvrdili da joj nije ništa. Je l' ja kao njena majka treba da pričam hirurgu šta je njoj? Majka oseti, ja znam kada Miljana preuveličava, nju su prelivali hladni znojevi. Ona je u nekim momentima okretala oči, gubila svest. Ne možeš da mi kažeš da je to normalno i tog momnenta se nešto dešava. Oni su je pipnuli, dali joj tople kese da drži, to je možda još gore uticalo i njoj je pukla slezina, došlo je do obimnog krvarenja- govorila je Marija Kulić kod Jovane Jeremić i nastavila:

Foto: Prntscreen Pink

Zadovoljna lekarima u Beogradu... Marija Kulić

- Kada sam tražila skener, oni kažu: "Zračena je pre dva dana". Pa ne razumem ako je nekome život u pitanju onda nek se radi na svakih sat vremena. Doktorka Damjanović iz Kliničkog centra u beogradu koju ovom prilikom pozdravljam, je otkrila da je još 27. u Nišu imala trombozu vena, ali to nije imao ko da vidi, jer stručnjaka nema. Ja sam operisala štitnu žlezdu gde su meni u jednoj privatnoj klinici opisivali čvorove na štitnoj žlezdi, a ja uopšte nemam nemam. To je strašno!- priča Marija koja je konačno otkrila šta joj se desilo kada su Miljana i onda došle na prijem u Klinički centar u Nišu:

- On (doktor) meni kaže:"Aha, šta kažete da se radi? Čega skener da se radi? Je l' treba možda još neki sneker da se radi?" On je mene provocirao kao neku ludaču koja je bila u rijalitiju. I da ja njega molim i jurim. Pitam ga:"Šta treba, moje dete u bolnici?" A on kaže :"Moram da idem dole da ih molim da očitaju skener". Ja kažem:"Evo ja ću d amolim, gde da idem?". Kaže on:"Neka, ja ću". Ja krenem s njim, a on dole priča :"Došle ove da iz zadruge da im se čita skener", kad sam ja uletela:"Kakva zadruga?! Moje dete je pacijent, a ja sam njena majka!" Šta sam dobila posle toga, sedela bih ovde svašta da pričam, ali morama da idem u manastir, okrenula sam se mnogo Bogu i veri. Osim lekarima, verujem sada Bogu i samo se molim- dodala je Marija Kulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17