• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2022

18:25

OD AUTOMOBILA NIJE OSTALO NIŠTA! Sanja Stanković preživela jezivu saobraćajnu nesreću: DANAŠNJI DAN SLAVIM KAO DRUGI ROĐENDAN!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OD AUTOMOBILA NIJE OSTALO NIŠTA! Sanja Stanković preživela jezivu saobraćajnu nesreću: DANAŠNJI DAN SLAVIM KAO DRUGI ROĐENDAN!

Podeli vest

Voditeljka i bivša učesnica "Zadruge", Sanja Stanković, doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je njen automobil potpuno uništen, a pukom srećom, ona je prošla bez ikakvih povreda

Sanja Stanković pre dve godine je pri vožnji sletela u kanal, a njen automobil je bio potpuno uništen.

Foto: Printscreen/You Tube

Sanja Stanković

Sanja tom prilikom nije bila životno ugrožena, svom srećom, ali je auto koji je vožila bio totalno uništen i zbog toga ona ovaj dan slavi kao drugi rođendan. Stankovićeva je svojom objavom na Instagram profilu sve ostavila bez reči, a ljudima dala savet kako da se ponašaju da do ovih stvari ne bi dolazilo.

- Na današnji dan pre 2 godine sam doživela saobraćajnu nesreću. Ovaj dan slavim kao drugi rođendan. Činite dobra dela jer će vam se vratiti. Nikome nije jasno kako sam ostala živa i u komadu, pošto od auta ništa nije ostalo. Hvala ti, Bože, što me čuvaš - napisala je Sanja.

Foto: printscreen

Sanja Stanković je stekla popularnost tokom učešća u rijlaitiju. Milionski auditorijum je pamti po vezi sa Jovanom Tomić Matorom, a ovih dana imamo prilike da je vidimo na malim ekranima u ulozi voditeljke.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija