• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

17.08.2022

22:30

VIKTORIJA SE NAKON ZADRUGE BORI ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM! Mitrovićeva na sudu sa bivšim mužem!

Zoran Sinko

Rijaliti

VIKTORIJA SE NAKON ZADRUGE BORI ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM! Mitrovićeva na sudu sa bivšim mužem!

Podeli vest

Viktorija Mitrović večeras gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom u razgovoru za Informer otkrila je da je nakon svog učešća u "Zadruzi 5" izgubila starateljstvo nad ćerkom

 

Viktorija je priznala da ju je učešće u popularnom rijalitiju puno koštalo, jer nije bila sa svojim detetom.

- Učešće u "Zadruzi" me je puno koštalo jer nisam provodila dete sa svojim detetom. Na sudu sam sa bivšim suprugom, želi da preuzme starateljstvo. Sudim se za svoje dete kojem sam ja staratelj... Ročište je početkom septembra. Nemam strah da će on dobiti starateljstvo nad detetom. On je zaboravio da sam ja učestvovala i bila angažovana za rijaliti program, tako da to može da se formuliše kako god. Mislim da mu to neće puno dobro doneti, a naravno da će dete ostati kod mene. Spremna sam na bitku i znam protiv koga se borim, znam kako mogu da dobijem ovu bitku - rekla je bivša zadrugarka, pa dodala:

Foto: Zoran Sinko

Viktorija Mitrović

- Nisam mu davala da viđa dete jer nije plaćao alimentaciju dve godine. Kad god je tražio da čuva dete uvek se svelo da petlja sa mnom, da me moli da se pomirimo i tada sam videla da njegov dolazak uopšte nema svhu i da nije u pitanju dete - rekla nam je Viktorija.

- Mislim da sve ovo radi iz inata, zato što on dobro zna da on nije u stanju da čuva dete jer znam kakav je on. Igra igrice, ne znam šta je proradilo u njemu, verovatno hoće da uđe u rijaliti - zaključila je Viktorija Mitrović za Informer, a šta je još rekla saznajte u videu na početku teksta.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17