• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.08.2022

19:45

MILJANA I DALJE PRAVI HAOS! Kulićeva doktorima zadaje ozbiljne probleme, a evo kada napušta Klinički centar i ide za Niš!

printscreen

Rijaliti

MILJANA I DALJE PRAVI HAOS! Kulićeva doktorima zadaje ozbiljne probleme, a evo kada napušta Klinički centar i ide za Niš!

Podeli vest

Rijaliti zvezda je van životne opasnosti, ali lekarima i dalje zadaje glavobolje zbog konzumacije cigareta i scena koje pravi jer su joj zabranjene posete

Miljana Kulić bi početkom sledeće nedelje trebalo da bude puštena na kućno lečenje. Njoj to još uvek nije zvanično saopšteno, ali jeste njenoj majci Mariji, koja ćerku nije videla otkad ju je i dovela u Beograd.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

Miljana će i nakon otpusta biti dužna da se redovno javlja na kontrolne preglede kako bi joj se pratilo stanje, koje je za sada stabilno, ali će morati i da pije prepisane terapije.

Inače, ona svojim ponašanjem ne prestaje da šokira lekarsko osoblje Urgentnog centra, gde se nalazi već neko vreme na lečenju. Ona je više puta od svog dolaska u Beograd svojim ispadima zbog nikotinske krize pravila probleme doktorima, iako je pušenje strogo zabranjeno, pa su joj nekoliko puta i oduzimali elektronske cigarete.

Ipak, da ona ne odustaje od svog poroka uprkos svim upozorenjima i zaplenama, navodno svedoči i nezvanični izvor iz bolnice, koji je za Kurir ispričao da su Miljani lekari opet zaplenili cigarete, koje je krila ispod jastuka!

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Miljani je uvek na lep način sugerisano da je u bolničkoj zgradi strogo zabranjeno pušenje, pa čak i elektronskih cigareta. Kolege su joj već dva puta oduzele aparat. Ovog puta ih je sakrila ispod jastuka. Jedva su joj podigli glavu kako bi ih zaplenili i bacili. Po običaju je vikala i dramila, ali su lekari bili rigorozni - priča izvor.

Nakon što se malo smirila, usledila je nova drama, i to opet zbog zabranjenih poseta. Kulićeva je tražila da joj dovedu majku i Bebicu.

- Iako je vrlo dobro upućena da su posete pacijentima zbog povećanog broja obolelih od koronavirusa zabranjene do daljeg, napravila je scenu i tražila da joj dozvole posete. Doktorima baš zadaje muke, iako im je nekad i simpatična - završava izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija