• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

27.08.2022

08:07

MILJANA ZAHTEVA DA UĐE U ZADRUGU 6! Lekari ne mogu da se bore sa njom i dalje joj je stanje nepromenjeno

printscreen

Rijaliti

MILJANA ZAHTEVA DA UĐE U ZADRUGU 6! Lekari ne mogu da se bore sa njom i dalje joj je stanje nepromenjeno

Podeli vest

Miljana Kulić i dalje je kritično, a lekari se se svim silama bore da stabilizuju njeno stanje. Međutim, Nišlijka, umesto da sluša savete stručnjaka, ona od njih traži da je što pre stabilizuju kako bi ušla u rijalitiji "Zadrugu"

Prema rečima sagovornika iz ove ustanove, pojedini medicinski radnici su u neverici kakve reči čuju od Miljane.

Foto: printscreen

- Miljana je veoma zahtevan pacijent. Njeno stanje je i dalje alarmantno. Temperatura varira, što je jako opasno. Ne može da se spusti, zapravo sa 40 spadne na 37,5 i vrlo brzo se opet popne. Krvna slika je očajna. I pored svega što doživljava, ona razmišlja o šou-programima. Majka Miljane Kulić joj govori da se smiri i da sluša savete, da nikako ne razmišlja o cigaretama i drugim štetnim činiocima po njeno zdravlje, ali ona malo čuje savete, ali više ne sluša. I Marija Kulić je potvrdila da se stanje njene ćerke pogoršalo, pa je objasnila šta se Miljani trenutno dešava dok boravi u bolnici:

Foto: printscreen

- Imala je ponovo temperaturu, opet prima antibiotike, pa ćemo da vidimo kako će reagovati. Ovi ostali rezultati su dobri, ide nabolje, ali je dobila neku bakteriju u krvi. Obično ko duže leži u bolnici zahvati tu bakteriju - enterokoku - rekla je Kulićka s knedlom u grlu za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija