• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.K. - G.T.

31.08.2022

15:42

NOVI ZADRUGAR IMAO AFERU SA MINOM VRBAŠKI: Bili smo u provodu, pa smo završili u toaletu! Bez dlake na jeziku otkrio šta su tamo radili! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NOVI ZADRUGAR IMAO AFERU SA MINOM VRBAŠKI: Bili smo u provodu, pa smo završili u toaletu! Bez dlake na jeziku otkrio šta su tamo radili! (VIDEO)

Podeli vest

I danas su se ispred zgrade televizije Pink pojavili novi zadrugari, koji će se 9. septembra useliti u Belu kuću. Među njima je i Aleksandar Sauer, koji je imao avanturu sa bivšom zadrugarkom Minom Vrbaški

Aleksandar je u razgovoru za Informer rekao da u rijaliti ne ulazi zbog marketinga, već zbog dobrog provoda.

- U rijaliti ne ulazim zbog marketinga, već zbog dobrog provoda i upoznavanja novih ljudi. Slobodan sam, pa se možda i zaljubim pred kamerama. Aleksandra Nikolić mi je najslađa zadrugarka - rekao je Sauer, a onda se osvrnuo na podršku porodice.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Sauer, novi učesnik "Zadruge 6"

- Nemam oca, umro je pre osam godina. Majka ne prati rijaliti, ali će sada zbog mene gledati. Niko nije očekivao da ću ući u "Zadrugu", ali će mi biti podrška - priznao je on.

Aleksandar je otkrio da je imao kratku avanturu sa Minom Vrbaški.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mina Vrbaški

- Mina i ja smo se upoznali pre sedam godina u klubu u Inđiji. Tada sam igrao u Vojvodini, pa smo se skupili da izađemo i družili smo se. Mina i ja smo završili u toaletu, ljubili smo se. Nemam problem sa njom, posle toga smo se videli još jednom, nismo drugari. Bilo bi mi drago da i ona uđe. Ne bih se sa njom zabavljao, jer nije moj tip. Ona je bila dobra za jednu noć - rekao je Aleksandar Sauer, a šta nam je još rekao saznajte u videu na početku teksta.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. Isikolo na pomoći. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17