• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.09.2022

07:20

POLILA GA PIĆEM USRED RESTORANA! Filipa Cara ispolivala zadrugarka! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Rijaliti

POLILA GA PIĆEM USRED RESTORANA! Filipa Cara ispolivala zadrugarka! (VIDEO)

Podeli vest

Filip Car izmenjao je ogroman broj devojaka, što tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 5", ali i nakon što je napustio šou

Ipak, veliki šok izazvao je nedavno kada je završio u stanu Deniz Dejm s kojom je sada usnimljen u jednom restoranu.

Foto: Instagram/printscreen

Isplivala ga za sve pare... Deniz i Filip

Osim što su usnimljeni zajedno, Deniz je Filipu prosula i čašu pića na glavu.

U videu vidimo kako Deniz u jednom momentu prilazi Caru, te mu prosipa piće iz čaše po glavi, dok je on potom u neverici gleda zbog učinjenog.

 

@eminentan ZAPRATI ME NA PROFILU: @Eminentan DA VIDIS STA JE CAR URADIO NJOJ?? #fyp #fypシ #viral #foryoupage #zadruga ♬ original sound - eminentan

 

Deniz je ovo, po svemu sudeći, veoma zabavilo, dok je Filip odmah ustao sa stolice, u želji da obriše tečnost sa sebe.

- Između njih su još tamo sevnule varnice i odmah se rodila strast. Oni su nakon snimanja spota otišli zajedno kod nje u stan, gde su proveli burnu noć. Filip je zaboravio svoje naočare za sunce kod Deniz, a ona je čak na svom storiju objavila svoj selfi s njegovim naočarima i tagovala ga. Kad je to video, Filip je poludeo jer nije hteo da se za njih sazna. Zvao je Deniz i preklinjao je da obriše stori, što je ona i uradila - otkrio je bio izvor za "Pink".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija