• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.09.2022

13:59

ONI SU REKORDERI RIJALITIJA! Neki su pod kamerama proveli preko 60 meseci i nemaju nameru da stanu!

printscreen

Rijaliti

ONI SU REKORDERI RIJALITIJA! Neki su pod kamerama proveli preko 60 meseci i nemaju nameru da stanu!

Podeli vest

Miki Đuričić, Dalila Dragojević, Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić samo su neke od zvezda koje su navikle na život u rijalitiju, a mnogi od bivših učesnika su izjavili da ako sezona počne bez njih - osećaju se čudno

Iako je do pre nekoliko godina samo Miki Đuričić važio za rijaliti veterana koji ide od jednog do drugog TV formata ovog tipa, u godinama koje su usledile mnogi su krenuli njegovim stopama. Miki, međutim, je i dalje rekorder kada je u pitanju vreme provedeno pred kamerama rijaliti programa.

Mikija Đuričića domaća javnost upoznala je u rijaliti programu Veliki brat 2006. godine, a u istom rijalitiju pojavio se potom i 2010. Svoju rijaliti karijeru nastavio je u "Farmi 5" 2013. godine, da bi potom ušao u "Maldive" 2015, a potom i "Parove" iste godine.

Od 2017. deo je "stalne postavke" rijalitija Zadruga, a sada se sprema i za ulazak u šestu sezonu. Miki je nedavno otkrio da mu je novac motiv za boravak u rijalitiju, budući da napolju te pare teško može da zaradi.

Foto: Informer

Miki Đuričić

- Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko - priznao je Miki. Pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika sa "najdužim stažom" u ovom televizijskom formatu. Već godinama smo u prilici da pratimo njegovo učešće u različitim rijaliti programima - 2013. godine postao je deo "Farme 5", nakon čega se pridružio učesnicima i u šestoj i sedmoj sezoni ovog rijalitija (2015. i 2016. godina).

Od 2017. godine, tačnije od prve sezone, redovan je učesnik "Zadruge", a kako je nedavno ispričao, smatra se "domaćinom Bele kuće", a imanje u Šimanovcima smatra svojom "drugom kućom". Kako je nedavno istakao, u rijalitijima je proveo čak 64 meseca, a tu ne planira da se zaustavi, budući da se sprema za ulazak u šestu sezonu "Zadruge".

Jovana Tomić Matora dobila je status rijaliti igrača kada se pojavila u trećoj, a potom i četvrtoj sezoni "Parova" tokom 2015. godine. Po završetku četvrte sezone napravila je malu pauzu, da bi potom 2017. godine ušla u "Zadrugu 1" u kojoj je učestvovala i svake sledeće godine. Matora se sada priprema za ulazak i u novu, šestu sezonu.

Foto: Informer

Jovana Tomić Matora

Dalila Dragojević prvi put se javnosti predstavila u četvrtoj sezoni rijalitija "Parovi" 2015. godine, a učešće je nastavila i u petoj i šestoj sezoni, kada je osvojila prvo, odnosno drugo mesto. Rijaliti karijeru potom je nastavila u "Zadruzi", a prvi put je postala deo ovog rijalitija 2018. godine, tačnije u trećoj sezoni. Nakon toga smo je gledali i tokom četvrte, a potom pete sezone, gde je osvojila drugo mesto.

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević

Miljana Kulić početkom 2015. godine ušla u rijaliti „Maldivi“, međutim tamo se zadržala samo šest dana, a krajem iste godine ušla je u „Parove“. Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova, gde je uplovlila u vezu sa Ivanom Marinkovićem i sa njim pred kamerama ostala trudna. Nakon toga dobija ponudu da se pridruži rijalitiju "Zadruga" 2017. godine, a nakon prve sezone postaje stalni učesnik čije se učešće ponavlja iz sezone u sezonu.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić

Uz nju deo ovog rijalitija postaje i njena majka Marija, ali i sin Željko, koji, doduše, u Zadruzi boravi u odvojenim prostorijama koje nisu pokrivene kamerama. Kako prenose domaći mediji, Miljana će se, po izlasku iz bolnice u kojoj boravi nakon komplikacija operacije želuca, pridružiti takmičarima i u šestoj sezoni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija