• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

06.09.2022

15:00

HAOS U NAJAVI! JOŠ JEDAN BIVŠI UČESNIK ULAZI U "ZADRUGU 6"!? U svađi je sa Golubovićem, bio je sa pevačicom, a sad se JAVNO obratio Gastozu!

printscreen

Rijaliti

HAOS U NAJAVI! JOŠ JEDAN BIVŠI UČESNIK ULAZI U "ZADRUGU 6"!? U svađi je sa Golubovićem, bio je sa pevačicom, a sad se JAVNO obratio Gastozu!

Podeli vest

Početak šeste sezone rijaliti šou programa "Zadruga 6" je za samo par dana, a prema mišljenju mnogih Rade Lazić je najavio na Instagramu svoj povratak u rijaliti

Manekena i menadžera noćnog kluba u Beču Radeta Lazića domaća javnost je upoznala još 2015. godine kada je učestvovao u šestoj sezoni rijalitija Farma. Četiri godine kasnije, Rade je bio učesnik i "Zadruge 3", a njegova učešća u oba rijalitija obeležila je veza sa poznatim damama, ali i sukob sa Kristijanom Golubovićem.

Foto: Printscreen You Tube

Rade Lazić i Kristijan Golubović

Rade Lazić sada je najavio svoj povratak na imanje u Šimanovcima, a putem Instagrama uputio je javnu poruku reperu Gastozu, koji je takođe nedavno otkrio da će biti deo ovog rijalitija.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Radeta Lazića

- Zauzmi krevete do zida! - napisao je Lazić uz fotografiju Bele kuće na kojoj je tagovao Nenada Marinkovića Gastoza, a potom na komentare pratilaca da su srećni zbog njegovog ponovnog ulaska u rijaliti.

- Hvala, mene čuva Gastoz. Eno ga jede salamu, kaže trenira, da se navikne - napisao je Rade na Instagramu.

Podsećamo, Rade je na "Farmi" započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, a iako je njihova ljubav obećavala, nije dugo potrajala.

U septembru 2019. Lazić je ponovo ušao u rijaliti, ali je ovoga puta bio deo projekta zvanog "Zadruga". I u ovom rijalitiju je opravdao epitet zavodnika, budući da je bio u vezi sa pevačicom Marijanom Zonjić, ali se i ova romansa završila ubrzo nakon što su napustili Imaginarijum.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija