• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.09.2022

09:19

IZNEO ŠOKANTNE DETALJE! Filip Car raskrinkao Dalilu: Bila je sa oženjenim, imala je tri kombinacije posle mene!

printscreen

Rijaliti

IZNEO ŠOKANTNE DETALJE! Filip Car raskrinkao Dalilu: Bila je sa oženjenim, imala je tri kombinacije posle mene!

Podeli vest

Bivši zadrugar Filip Car izneo je sve što zna o Dalili Dragojević koja je, kao i on, sinoć bila gost u emisiji "Narod pita"

Ljubavni trougao koji je obeležio petu sezonu rijalitija "Zadruga"Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, našli su se oči u oči u emisiji "Narod pita".

Oni su izneli niz optužbi, a Car je u jednom trenutku otkrio da je Dalila bila sa oženjenim čovekom.

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević

- Ovde Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? - pitala je gledateljka.

- Neću, sad je poslednja emisija. nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobednik i to nije moj nivo - rekao je Dejan.

- Kad si progledao? - pitala je gledateljka

- 13.01.2022. Tad mi je progledala i lobanja - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen

Filip Car

- Filipe, pričali smo pre nek veče. Dalila je posle 4 godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? - pitala je gledateljka.

- Sigurno bi se negde sa strane p**eftala. Sigurno bi se olinjala, ali ne verujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosetio i osetio. Dejan je dosta bio mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje - rekao je Car.

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević

- Ona nije za brak - rekla je gledateljka.

- Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dve, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije - rekao je Car.

- Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? - pitala je gledateljka.

- Prevara ko prevara, uvek se veća težina daje ženskom bludu i nemoralu - rekao je Car, pa dodao:

- Bila je sa oženjenim čovekom nakon petice - rekao je Car.

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević

- Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino otkud ti znaš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim - rekla je Dalila.

- Ona je dvorska luda bila deset meseci i sad napolju. Radila me je na se*sipil - rekao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija