• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.09.2022

21:58

OTAC URŠE IZ SLOVENIJE ŠOKIRAN PONAŠANJEM SVOJE ĆERKE: Ne podržavam nju i Bilala, ovo je sramota!

Miloš Rafailović

Rijaliti

OTAC URŠE IZ SLOVENIJE ŠOKIRAN PONAŠANJEM SVOJE ĆERKE: Ne podržavam nju i Bilala, ovo je sramota!

Podeli vest

Urša Škofic, zadrugarka koja je u rijaliti došla iz Slovenije, uplovila je u emitovnu vezu sa Bilalom Brajlovićem, zbog čega je njen otac očajan

Urša i Bilal su ubrzo završili u krevetu pod pokrivačem, a čitava Bela kuća priča da ga je Slovenka oralno zadovoljila, a sada se tim povodom oglasio zadrugarkin otac.

Foto: Miloš Rafailović

Urša Škofic

- Razočaran sam, srce me boli. Neverovatno je što je drugi, treći dan to napravila, to mi ne ide u glavu! Da se toliko opustila, zaboravila... Srce me boli, razočaran sam baš - rekao je Uršin otac, pa dodao:

- Slovenija bruji o tome, pišu slovenske novine. Mene je sramota što mi je to napravila! Ozbiljno vam kažem. Ni vama ne bi bilo svejedno da vam ćerka to napravi - dodao je on.

Foto: Informer

Bilal Brajlović

Za Bilala i njegovu vezu sa Uršom ne želi ni da čuje.

- Ma, kakvi! Ni slučajno, ne podržavam ništa između njih dvoje! Ona me je razočarala do kraja! Ne znam šta da vam kažem. Mama plače, komšiluk priča... Trpimo užasne stvari zbog nje. Ovo da je napravila drugi dan... Da je peti mesec, neka simpatija, pa i da razumem, ali ovo... Ovo je katastrofa! Ne mogu ovo da podnesem - rekao je Darko Škofic.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija