• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.09.2022

13:47

MAJA SASULA KAFU U LICE ALEKSANDRI NIKOLIĆ: Tek ću da te maltretiram! Marinkovićka napala Aleks, HAOS U ZADRUZI 6!

Zadruga Pink.rs

Rijaliti

MAJA SASULA KAFU U LICE ALEKSANDRI NIKOLIĆ: Tek ću da te maltretiram! Marinkovićka napala Aleks, HAOS U ZADRUZI 6!

Podeli vest

Incident koji se dogodio danas u dvorištu Bele kuće u "Zadruzi 6" eskalirao je umalo u tuču kada je Maja Marinković napala Aleksandru Nikolić

Maja je započela svađu sa Aleks zbog provokacija, a onda ju je čak ispolivala i kafom:

Foto: Zadruga Pink.rs

Umalo tuča... Aleks i Maja

- Bila je jedna devojka u Crnoj gori, dečko je ostavi i ona nema gde. Onda ona pravi priču da ga je ostavila. Tužna priča - rekla je Aleks.

- To što pokušavaš indikretno, to su ti seljačke priče - rekla je Maja.

- Ne diram te, ne komentarišem te - rekla je Aleks.

Foto: Zadruga Pink.rs

Polila je kafom i najavila haos... Aleks i Maja

- Nemoj da se igraš sa mnom. Ja sam se pre vremena osigurala - rekla je Maja, pa je polila pikavcima.

- J*bi svoju mamu, ako znaš gde ti je mama - drala se Aleks.

- Tek ću da te maltretiram, je**m li ti mamu onu vračaru. Ku**o niskobudžetna - drala se Maja.

- Juče ideš za mnom i provociraš me, ja te istinom pokopam. Boli te to što si prodala priču novinarima, Đedović nek pusti sve prepiske - rekla je Aleks.

- J**em ti mamu što ide po hodžama, ku**a jedna - rekla je Maja.

- Ostavio te Peca, je**a - rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Mitrovicu,kako se to marinkovicka fuksetina osigurala, Jel to znači da može da radi sta hoće ,ološ i nakaza???? Diskvifikuj i nju i onog zlikovca bilmeza golubovica, svinje jedne , okomili se na Aleks , dva skota!!!! I ne pravi se lud već izbacuj te idiote , ......tutke tj marinkovicku ku........iju !!!!!

Drakče

pre 1 godinu

Sramota koliko se od starta forsira maja radodajka u zadruzi, od produkcije pa sve do novinara, kao ona je atraktivna za gledanje, pa to je čisto vredjanje intiligenciji, ako je nasilje i seks atraktivno za gledanje onda smo mi kao društvo dotakli dno. Postoje mnogi koji su zaslužni da budu u fokusu ali ne, novinarima su starlete glavni fokus tužno i žalosno.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija