• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.09.2022

15:22

MILJANA SAZNALA ZA PRIČE DA SU MARIJA I BEBICA U VEZI, PA ŠOKIRALA KOMENTAROM! Kulićeva progovorila o svemu!

printscreen

Rijaliti

MILJANA SAZNALA ZA PRIČE DA SU MARIJA I BEBICA U VEZI, PA ŠOKIRALA KOMENTAROM! Kulićeva progovorila o svemu!

Podeli vest

Miljana Kulić napustila je Klinički centar Srbije i sa majkom Marijom, ocem Sinišom, sinom Željkom i dečkom Nenadom otišla u Niš odakle je imala svoje prvo uključenje i otkrila kako se oseća, kada ulazi u Zadrugu 6, kao i kako komentariše priče da su njen dečko Nenad i majka Marija u vezi

Miljana je najpre sve šokirala objavom da će u dokumenta svog sina Željka upisati ime svog dečka Nenada Macanovića:

Foto: Printscreen/Instagram

Uključili se pa komentarisali spekulacije... Miljana i Bebica

- Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli - sopštila je Kulićka koja se potom osvrnula na težak period koji je sada iza nje:

- Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem... Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek - rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

- Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško... Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu... - rekao je Nenad.

Foto: Instagram/printscreen

Uskoro će u "Zadrugu 6"... Miljana

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u "Zadrugu 6":

- Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici... Idem sada da jedem banana split - završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija