• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

25.09.2022

14:18

PONOVIĆE SVE PRED SUDIJOM! Taki otkrio da Dejanu Dragojeviću stiže tužba, OVO će morati da dokaže

Insajder

Rijaliti

PONOVIĆE SVE PRED SUDIJOM! Taki otkrio da Dejanu Dragojeviću stiže tužba, OVO će morati da dokaže

Podeli vest

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, ispričao je sve o odnosu sa svojom ćerkom i otkrio da će tužiti Dejana Dragojevića zbog toga što je rekao da su njih dvoje u incestuoznom odnosu

Marinković je rekao da je Dejanu Dragojeviću poslata tužba zbog izjave da su Taki i Maja u incestuoznom odnosu, ali i da mu smetaju priče da podvodi svoje dete.

Foto: printscreen

Šta misliš o Dejanu Dragojeviću nakon što je izjavio da ste ti i Maja u incestu?

- Sve što sam čuo o Dejanu, ja sam video na televiziji. Njegova majka je pričala da je on promenio veru, Dalila je pričala ko je on i šta je. Dejanu ništa nije sveto, toliko je kukao za psa Tedija i na kraju nije hteo da ga vidi. Dalilin otac je stao na njegovu stranu umesto na ćerkinu i ovaj mu na kraju nije ni ruku pružio. To nije istina, nismo u incestuoznom odnosu.

Kako si reagovao kad si čuo tu njegovu izjavu?

- Nimalo nije lako čuti kad neko izjavi takvu nebulozu. Tom dečku više ne bih davao prostora jer ga već nigde nema. On je svima koji su mu pomogli okrenuo leđa. Nisam želeo da ga tužim, samo sam hteo da se izvini, ali me je zvao Majin advokat, koji ima od nje overeno punomoćje, i rekao da će on to morati da uradi u njeno ime pošto se Dejan nije izvinio.

Priča se da podvodiš svoju ćerku?

- To nije istina, to je nešto najsurovije i namonstruoznije što neko može da kaže. U životu imam samo moju Maju, nju jednu, i zabole me za sve te glupe priče. Znate šta, ja sam njoj sve na svetu. Od njenog 15. meseca sam je odnegovao, kupao sam je, previjao, kupovao joj „pampers“ pelene i sve ostalo. Maji sam ja i otac i majka.

Zadrugari i gledaoci često komentarišu da nije normalno da jedan otac ćerki kupuje tanga gaće i da joj plaća silikone. Šta ti misliš o tome?

- Svi bi voleli da Maja ima sponzora i da mogu da kažu da je s nekim bila zbog para ili da bi joj nešto kupio. Njen nijedan ceh niko nikada nije platio, kao ni plastičnu operaciju. Sve je to ona dobila od mene, ja sam taj koji ulaže u svoje dete. Ona nema nikoga osim mene, ko će sad njoj da ubaci stvari u „Zadrugu“ ako ne ja?! Rekla mi je koju veličinu nosi, a ja sam čovek od ukusa i znam šta treba da obuče jedna mlada i atraktivna devojka kao što je Maja Marinković. Toliko je devojaka prošlo kroz moje ruke, moram da znam šta vredi.

Foto: Printscreen

Često imaš devojku koja je približnih godina kao Maja, kako ti to nikad nije zasmetalo?

- Da li ste vi ikad čuli da sam ja potvrdio da sam u vezi s nekom devojkom, niste! Ja sam džentlmen i mislim da nije lepo pričati o tim stvarima. Kod mene je diskrecija zagarantovana, ali da bih se ja osigurao na neki način, devojke moraju da potpišu moj čuveni ugovor. Da pričam okolo šta radim, nikada ne bih imao toliko devojaka. Uslov je da devojka bude punoletna i da ne bude mlađa od moje Maje.

Da li je Maji nekad zasmetala neka tvoja devojka?

- Mi ne pričamo o takvim stvarima. Maja mene nikada u životu nije videla ni sa jednom devojkom. Za takve stvari ja sam uvek imao svoj stan i strogo sam vodio računa o tome.

Često si u društvu devojaka za koje se govori da se bave najstarijim zanatom, zbog čega su neki komentarisali da radiš kao posrednik u prostituciji?

- Beograd je mali grad u kojem se tačno zna ko šta radi. O meni svašta može da se priča, ali nije istina da ja nekoga podvodim. Mnoge devojke sam spasao i pomogao im da se vrate iz inostranstva ili kada su imale finansijskih problema. Da nekoga zloupotrebim ili prodam nečije telo, to zaista ne, ipak i ja imam žensko dete.

Da li ti je nekad zasmetalo ako neka tvoja partnerka ima muža ili dečka?

- Najviše volim kad moja devojka ima dečka. Dugo sam živeo u Švedskoj i ja sam navikao na te trojke-četvorke. U životu sam imao preko 500 žena, čak pišem knjigu o tome.

 

ČIME SE BAVI

Vlasnik si KUD "Krsmanović", imaš biznis u Švedskoj i živiš na visokoj nozi, čime se zapravo baviš?

- Radim u jednoj ozbiljnoj firmi gde svake godine prođe oko 500 mladih devojčica i devojaka od 15 do 30 godina i ja sam njihova svetinja. Nikada nijednu devojčicu ni pogledao nisam, a kamoli da sam je dodirnuo. Vlasnik sam Kulturno-umetničkog društva "Krsmanović", to je folklor, pozorište, jedno akademsko društvo, družim se samo s akademskim građanima. Više od 25 godina sam u tom klubu svako veče. Nekada sam držao mnogo beogradskih restorana, bio sam profesionalni fudbaler i kupio sam veliki broj nekretnina, od kojih imam mesečnu zaradu. S kumom imam jedan biznis u Švedskoj, od kog svakog meseca imam priliv novca. Ne bih da otkrivam o čemu se radi, to je neki sasvim nezavisan posao, poslovna tajna.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 1 godinu

Taj Dejan je gnjida od coveka ja neznam zasto ga toliko velicaju kada je primijo muslimansku veru decko dno dna da nije bio u farmi niko ni cuo za njega ovaj narod je glup jos mu salju garderobu u salju ih na more

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17