• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

29.09.2022

17:17

KARIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO SU MISICA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Evo šta je rekao!

printscreen

Rijaliti

KARIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO SU MISICA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Evo šta je rekao!

Podeli vest

Stefan Karić oglasio se nakon što je paparaco Informera njegovu bivšu devojku Jovanu Ljubisavljević uhvatio u društvu Filipa Cara

Karić je istakao da ga ovo ne pogađa, jer je nastavio dalje sa svojim životom, ali da joj želi sreću.

Foto: Insider

Oglasio se Stefan Karić

- Ne pogađaju me ovi naslovi. Nastavio sam dalje svoj život, a ona svoj. Ima prava da se viđa sa kim god hoće. Devojka je slobodna - rekao je Stefan i poželeo bivšoj devojci sve najlepše:

- Želim joj svu sreću u životu - zaključio je Stefan Karić.

Jovana Ljubisavljević paparaco Informera uslikao je u društvu Filipa Cara. Oni su bili u jednom restoranu u centru Beograda, a Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vreme ju je zasmejavao, a ona se kikotala.

Foto: Informer

Jovana i Car u restoranu

- Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak - priča naš izvor blizak rijaliti zavodniku i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

- Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana "tvrd orah"... Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom. Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran. Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide - kaže naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija