• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.10.2022

09:03

RASKINULI MAJA I MARKO! Marinkovićeva ostavila Markovića usred programa UŽIVO, a evo ŠTA JE RAZLOG!

Insider / Miloš Rafailović

Rijaliti

RASKINULI MAJA I MARKO! Marinkovićeva ostavila Markovića usred programa UŽIVO, a evo ŠTA JE RAZLOG!

Podeli vest

Maja Marinković je odlučila da prekine vezu sa Markom Markovićem, jer je primetila da između njega i Milice Veselinović postoji hemija

U toku emisije "Gledanje snimaka", pušten je video-klip na kom Maja Marinković i Miljan Vračević komentarišu Marka Markovića, a onda je Milica Veselinović tražila reč i zamolila Miljana da joj kaže sve što misli o njoj u lice.

Foto: Printscreen

- Čula sam da Miljan priča sa Majom ko je iskreno zaljubljen u koga. Sa moje strane vatra ne postoji, ali bih volela da čujem šta Miljan ima da kaže za mene - rekla je Milica.

Foto: Printscreen

- Ovo je dan nakon Zadrugovizije, Marko i ja smo tada bili u lošim odnosima. Ja sam rekao da niko od devojaka nije rekao ništa loše o njoj. Rekao sam da je Aleks i ti niste pljuvale. Kada me je pitala da li mislim da ćeš se ti ili Anita mešati u njen odnos sa Marko, rekao sam ta tebe da nećeš, ali da Anita neće odustati. Marko jeste dobar dečko, ali Maju rade budale. Maja voli oženjene muškarce, takvi joj se sviđaju. Poenta je da Aleks ne pljuje Maju, kao ni Milica, ali se Milici sviđa isti dečko, kao i Maji. Mislim da Maja nije zaljubljena u Marka. Ovo gledam kao da je kupila neki dobar auto, voza ga po gradu, to je to. Neka se Maja ljuti, koliko god hoće, ali smatram da je Milica za Marka. Marinkovićeva je devojka koja voli da se vozi i kopita - rekao je Miljan.

- Većina ljudi, poput Mikija i Miljana, govore da nju rade loši momci, da voli da se udara i grebe. Mi smo ovde, biće kako bude - kazao je Marko.

- Rekao sam Maji i Marku, njihova veza mi sve više liči na Adama i Tamaris. Nema mi sve to neku jačinu, nije mi spojivo sve to. Više Milica ide uz Marka, to bi imalo neku jačinu, oni su mi pravi spoj. Ovo mi deluje kao da je na silu - rekao je Ša.

- Milane, biću iskrena. Ja ne želim da se nešto slomi na meni, ne želim da ispadne da ja radim iza leđa dečku koji mi se sviđa. Danas je Maja došla do mog kreveta i pitala me je da li je Marko dao blagoslov meni za Stefaovića, rekla sam jeste. Kazala sam Maji da mislim da ne postoji vreme kod nje, da joj se neko dopadne, nego da se sve dešava odmah. Pitala me je da li smo se mi gađali papirićima, ja sam rekla da nismo. Onda je kazala da sam Matori rekla drugačije - kazala je Milica.

Foto: Printscreen

- Milice, budi iskrena, bacala si papirić - rekao je Miljan.

- Meni je lepo sa Markom, ali ja ne želim da ispadam budala, da čujem da se ovde neko gleda - rekla je Maja.

- Pecina čaša je bila, svi smo gađali u tu čašu, Marko i ja se nismo gađali - kazala je Milica.

- Milica ne želi da pravi problem Marku, ona jeste gađala, a Marko je hvatao papiriće. Milica krene da peva neku pesmu, a Marko nastavi - rekla je Aleks.

- Ja ću se distancirati iz ove priče. Duboko sam razočarana - kazala je Maja.

- Ne znam zašto pravite sprdnju od svega ovoga, napravili ste debila od dečka, mislim na Miljana i Maju - dodala je Milica.

- Milice, Maja je jedva dočekala da se ovo dogodi - rekao je Miki.

Foto: Printscreen

- Zorici sam rekla da se nadam da Marko vidi neke stvari i ne želi da iznosi neke stvari. Ona se smeška sve vreme, Maja je sama rekla da joj je dosadno - rekla je Milica.

Foto: Printscreen

- Pre šest dana me je Maja zamolila da pratim Marka, taktički smo napravile neke stvari, jer sumja da Marko gleda Milicu, istina je za pesme, da pevaju iste. Ja sam rekla da ću sve da ispratim. Ivana Šopić je sama rekla da su se oni smeškali, ispalo je da se gađaju, a govore da nije tako. Onda je usledilo pitanje Stefanovića i Milicu, kada je Marko rekao da im daje blagoslov. Na to je meni došla Milica i kazala da je nakon toga rekao: 'Nemate!' Maja je odmah htela da raskine, ali je priznao za blagoslov. Maja je suimnjala sve vreme u njega, moje mišljenje je da će biti između njega i Milice nešto. Između Marka i Maje postoji fizička privlačnost, ali nema energije - rekla je Matora.

- Ovo je totalna glupost, što se tiče papirića, nema veze sa vezom. Ja jesam rekao da imaju moj blagoslov, ali nisam nakon toga rekao da nemaju. Sada ću još više da pevam, jer izmišljaju laži, da ja njoj pevam - kazao je Marko.

- Maja me je pitala da li odmah raskine sa njim ili da sačeka emisiju - kazala je Matora.

Foto: Printscreen

- Majo, da li si definitivno raskinula sa Markom? - upitao je Milan.

- Da, definitivno je kraj. Jesam verovala u taj odnos, možemo da ostanemo drugari, ali zaista ne želim da mi neko radi nešto iza leđa - zaključila je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija