• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.10.2022

10:42

BIVŠI MUŽ POZNATE PEVAČICE UŠAO U "ZADRUGU 6"! Stalno su pričali o njemu, a sada je postao učesnik rijalitija!

printscreen

Rijaliti

BIVŠI MUŽ POZNATE PEVAČICE UŠAO U "ZADRUGU 6"! Stalno su pričali o njemu, a sada je postao učesnik rijalitija!

Podeli vest

Bojan Simić javnosti je postao poznat kao suprug pevačice Ivane Šašić, koja je, dok je učestvovala u "Zadruzi", često pričala o njemu. U međuvremenu Bojan ju je prevario i razveo se od nje, pa je sada ušao u imaginarijum kao slobodan čovek!

Voditeljka Dušica Jakovljević dočekala je Bojana Simića, budućeg učesnika "Zadruge", sa pripadnicima sedme sile.

Foto: Printscreen/You Tube

Bojan Simić

- Kako si? - pitala je Dušica.

- Odlično, spreman sam za rijaliti i da se malo igramo - rekao je on.

- BIli ste Ivana i ti dugo u braku, došao je kraj ljubavi. Da li ste se čuli? Da li ti je dala podršku? - dodala je Dušica.

- Došao je kraj, stavio sam tačku na to što je bilo. O bivšima sve najbolje. Bilu je tu mojih izjava za Pink.rs... Ne čujemo se više, malo me hejtuje. Ne ulazim kao bivši muž Ivane Šašić, nego pod svojim punim imenom i prezimenom, Bojan Simić Boki, tako me svi znaju. Bili smo pet godina u braku - govorio je Bojan.

Foto: Printscreen/You Tube

Bojan Simić

- Ti više nisi sa ljubavnicom? I na to je stavljena tačka? - pitao je Darko.

- Da, odmah. Kako je Ivana saznala ostao sam sam - rekao je Bojan.

- Prevara ne treba da bude nešto čime se treba hvaliti - dodala je Dušica.

- To je moderno, Dušice... Šalim se. Moje srednje ime je ljubav, a posle toga vernost - dodao je on.

- Je l' si pokušavao da vratiš Ivanu? - pitala je Dušica.

Foto: Printscreen/You Tube

Tetovaža Bojana Simića

- Jesam, a onda smo se dogovorili da je najbolje da se raziđemo. Ja Ivani nisam posvetio tetovažu. "Volim te. To je jedina istina koju znam o tebi", a ovo Ivana nisam stigao da prepravim. Ova tetovaža je nastala posle Ivane, ne za ljubavnicu. To je za moju majku - objasnio je Bojan.

- Ja sam čuo da si pokušao da stupiš u kontakt sa Ivanom, otišao u Šabac i pokušao sa njom da se sastaneš - otkrio je Darko.

- Ne, imam tamo mnogo drugova. Ja sam slobodan čovek mogu da idem u Šabac, Novi Sad... Nisam pokušavao da stupim u kontakt sa njom gde kaže: "Nemoj da me pominješ, tužiću te". Posle svega kako me je ispljuvala i rekla da je očistila đubre iz svojih vrata, ja ispadam đubre. Ja sam izjavio da posle toga mi je drago da nemamo dece, nemamo ni kamen, a kamoli decu - rekao je Bojan.

- Je l' imaš nešto da podeliš iz etno sela? - pitala je novinarka.

Foto: Printscreen/You Tube

- Bilo je druženje, sednemo, družimo se. Janjuša sam upoznao preko drugova, pre rijalitija - rekoa je on.

- Da li su ti dali neki savet? - pitao je Darko.

- Čuli smo se, pozdravi ne smeju da se prenose, a i nisu mi rekli ništa - dodao je Bojan.

- Danas je Ivana Šašić pisala na Fejsbuku i rekla je da si došao da zaradiš neke parice. Kako raguješ na to? - pitao je Darko.

- Ne znam šta to znači. Ja imam firmu, držim je sa bratom. Ja ne znam šta ona piše i izjaljuje. Ja po toj ženi neću da pljujem. Neka me pljuje i hejtuje, to je njeno pravo. Voleo bih da ona dođe, pa da se sretnemo. Ne verujem da bi došlo do pomirenja, ne može ona da pređe preko prevare ili kako bih to nazvao (smeh). Ona kaže da sam je prodao, izdao i prevario - pričao je Bojan.

Foto: Printscreen/You Tube

- Da li si u kontaktu sa njenom decom? - pitao je Darko.

- Nisam. To su divna deca, stvarno divna. Nisam ih odvajao od svog sina. Kako moj Ognjen, tako i njih dvojica. Ivana, ako je korektna, to može da potvrdi. Letovanja, zimovanja... Stvarno je bilo sve kako treba - rekao je on.

- Ja sam čula da si ti dolazio na tečaj kod Janjuša, Cara i Zole da te spreme za rijaliti. Sad mi je Filip rekao - otkrila je Dušica.

- Nisam, pričali smo o rijalitiju, nije bilo ništa šta treba da radim. Rekli su mi da može da bude svašta. Lepe savete su mi dali. Maju i Takija znam dugo i privatno, ona je korektna devojka, ne mogu ništa da kažem - pričao je Bojan.

- Ako se dopadneš Maji? - pitala je Dušica.

- Nisam razmišljao o tome, možda ću da budem izgreban - rekao je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija