• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.10.2022

09:49

"ONA SE SAMA UBILA, SKOČILA JE SA MOSTA!" Maja otkrila šta je sa telom Marijane Seifert, evo kako zna!

Printscreen / Instagram

Rijaliti

"ONA SE SAMA UBILA, SKOČILA JE SA MOSTA!" Maja otkrila šta je sa telom Marijane Seifert, evo kako zna!

Podeli vest

Maja Kovačević, otkrila je da porodica veruje da se njena sestra Marijana Seifert ubila skokom sa mosta, jer im je tako rekao vidovnjak! On je otkrio i da se Marijanino telo nalazi 20 kilometara nizvodno od mosta!

Maja Kovačević je u svojoj potresnoj ispovesti o nestanku rođene sestre Marijane Seifert, otkrila ono o čemu se mesecima spekulisalo.

Maja je otkrila da Marijana više nije živa, ali objasnila je i način na koji je njena porodica to saznala.

Foto: Printscreen

Maja Kovačević

- Nakon proslave rođendana, vratila se u stan, posvađala se sa njim, izašla i više se nikada nije javila - rekla je Marijana.

- To je bilo negde u aprilu - dodao je Milan.

- Tog jutra, došla je policija i rekla da je na mostu nešto nađeno... Mene samo ovo lomi, ništa me neće ovde slomiti, samo ovo... Moram vam reći, kad je nestala, u prvi mah su svi govorili ''ku*vetina je otišla ponovo da se je*e'' - plakala je Maja.

- Na mostu su pronađena njena dokumenta - rekao je Milan.

- Ja sam odmah imala osećaj... Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla da ode... Znala sam... To je reka, kišna noć, roniocu tražili, ali nisu je našli... Potajno smo se nadali... Ali u jednom momentu, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta... Kada ne znate ništa, onda mislite na sve... - govorila je Maja kroz suze.

Foto: Printscreen

Maja Kovačević kroz suze govori o nestaloj Marijani

- Moja mama svaki dan plače svaki dan od 00-24, svaki dan... Ona ne spava... Ali, dobila sam svu podršku od njih, da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija... Meni jeste teško pričati o tome, ali mi je teško... - navela je Kovačevićeva.

Foto: Printscreen

Maja Kovačević

- Ne želim ja blatiti policiju... Jedan dan tražiti, ili više... Nije tu mnogo truda uloženo bilo. Ne možeš tražiti u nekom kratkom vremenskom periodu... Moji su vernici, njih ne zanimaju ni čarobnjaci, ni vilenjaci. Ali kada dođete u takvu očajnu situaciju... Moj otac je otišao kod čoveka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može da vidi, da nam pomogne. On je neko ko je govorio stvari samo koje smo mi samo kao porodica znali. To je bila neka sigurnost da on zna priču... Rekao je da joj niko ništa nije uradio, ona se sama ubila, skočila je sa mosta... Rekao je i lokaciju gde se nalazila i da to treba ići 20 kilometara nizvodno i da je telo za nešto zapelo. Rekao je da garantuje i da će finansirati svu potragu. To je najnovija informacija, deset dana pre nego što sam ušla sam to saznala. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše... Svesni su bili da je imala problema i da je sama sebi nešto napravila... Mi samo želimo da je nađemo i da je sahranimo kako treba. Volela bih da ljudi nauče nešto i kakve god probleme da imaju, da nikada ništa ovako ne urade... - govorila je Maja.

Foto: Printscreen

Maja Kovačević je skoro sigurna da je Marijana sama sebi oduzela život...

- Mnogi se možda ne sećaju, koliki je linč ona doživljavala... Da li misliš da je to možda bilo negde presudno? - pitao je Milošević.

- Odvratno je bilo. Vređali su je na sve načine. To je bilo pre 11 godina, nikada se nije završilo. Nikada joj nisu to oprostili, vređali su je i na dan nestanka... - govorila je Kovačevićeva.

- Prvi suprug je živ, posle te preljube u rijalitiju, oni su se najnormalnije rastali? - pitao je voditelj.

Foto: Printscreen

Marijana Čvrljak

- Jako lepo su se rastali, bukvalno razvod za poželeti. Kasnije je i dolazio kod nas, viđali smo se... I on sam je bio svestan da to nije bilo to to. Oni su se upoznali preko internet aplikacije, on je bio pomorac, više su bili prijatelji... On je našao drugu devojku, sa kojom je srećan i dan danas - rekla je Maja.

- Šta je sa mlađim detetom? - pitao je voditelj.

- Ona ne zna, mala je... Ona sada misli da mama ima drugu boju kose, da je sada možda neki tajni agent... Mislim da je svesna ali da joj je lakše pričati priče, da joj možda mama putuje po svetu - plakala je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija