• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2022

21:19

NE BI SLALA ČOKOLADICE KAO DALILA CARU! Zorica Marković u žestokom okršaju sa Aleks, pevačica joj sasula sve u lice!

Printscreen

Rijaliti

NE BI SLALA ČOKOLADICE KAO DALILA CARU! Zorica Marković u žestokom okršaju sa Aleks, pevačica joj sasula sve u lice!

Podeli vest

Pevačica Zorica je zamerila Aleksandri Nikolić što je Bilalu Brajloviću slala čokoladice preko Milice Veselinović i tako se prema svom dečku Dejanu Dragojeviću ponela isto kao njegova bivša supruga Dalila Dragojević

Zorica Marković i Aleksandra Nikolić ušle su u žestoku svađu, dok su večerale za crnim stolom.

Foto: Printscreen

Zorica Marković i Aleks Nikolić

- Ja tebe komentarišem, da li sam pričala nešto što nisi uradila? Je l' komentarišemo dela ili nešto što nisi uradila? Čokoladice, pivo, Milica, ko je to uradio? - pitala je Zorica.

- Ja sam dužna samo voditeljima da odgovaram - rekla je Aleks.

- Ti kažeš da te ja mrzim, a otvoreno bih ti rekla. Ne spominji me. Ti nikad ne možeš da budeš kao ja, nemoj da me uvlačiš u svoje laži i spletkarenje. Ja ne dam na sebe, gospođice - govorila je Zorica.

- Zašto te je pogodilo moje mišljenje? Ako ja grešim, moja sramota - poručila je Nikolićeva.

- Nije sramota, nego si glupa kao k*rac. Ti meni nisi interesna sfera, ja komentarišem ono što vidim. Svi su videli da lažeš, video je i Mića.... Ti ne znaš nikog da voliš, ispala si loš čovek. Ne dam ti da me uvlačiš u svoje spletke. Ne uzimaj me u svoja usta, jer ću ja da progovorim. Ti da imaš mozga ne bi slala čokoladice kao Dalila Caru - nastavila je Markovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija