• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandra Stojanov

17.10.2022

21:01

DOKTORI JOJ HITNO UKLONILI IMPLANT! Majka Aleksandre Nikolić otkrila detalje ćerkine operacije, starleta povećala grudi!?

printscreen

Rijaliti

DOKTORI JOJ HITNO UKLONILI IMPLANT! Majka Aleksandre Nikolić otkrila detalje ćerkine operacije, starleta povećala grudi!?

Podeli vest

Zadrugarka Aleksandra Nikolić je završila na operacionom stolu zbog pucanja silikonskog implanta u grudima, a njena majka Slovenka Lunis je za Informer otkrila da su joj urađeni novi! Međutim, nije sigurna da li je nakon svega grudi povećala ili zadržala isti broj

Aleksandri Nikolić je pukao silikon u grudima zbog čega je učesnica "Zadruge 6" par dana imala  jake bolove u predelu grudnog koša, a danas je hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.
Slovenka Lunis, majka Aleksandre Nikolić se oglasila nakon hitne intervencije:

Foto: Printscreen

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić

- Danas sam konačno došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku negu, zahvaljujem se što vode računa o mom detetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Nikolić

Aleksandra treba da ostane dan ili dva na privatnoj klinici, a posle se vraća u “Zadrugu”.
Slovenka ističe da joj pišu poruke Aleksandrini fanovi i da je teraju da otvori Instagram.
- Dosta ljudi mi piše, zvoni mi telefon svi se interesuju, nude pomoć i brinu! Fanovi me teraju da otvorim Instagram i da budem aktivnija, tako da ću uskoro zaista da ga otvorim - otkrila je Aleksandrina majka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija