• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.10.2022

18:42

PRIJAVIO SAM SVE TUŽILAŠTVU ZA VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL! Darko Tanasijević uplašen nakon što mu je neko isekao gume!

printscreen Instagram

Rijaliti

PRIJAVIO SAM SVE TUŽILAŠTVU ZA VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL! Darko Tanasijević uplašen nakon što mu je neko isekao gume!

Podeli vest

Voditelj Darko Tanasijević dobijao je proteklih dana pretnje smrću, a danas je obelodanio da mu je neko isekao automobilske gume. Šokiran onim što je doživeo, Darko je za Informer otkrio da je sve prijavio nadležnim organima

Darka smo kontaktirali povodom današnjeg lošeg iskustva i najpre nam je odgovorio na pitanje da li sumnja da su oni koji su mu pretili, prešli s reči na dela i isekli mu gumu:

Foto: Privatna arhiva

Darko Tanasijević danas doživeo neverovatnu neprijatnost, a pre toga dobijao poruke...

- Pitate me da li bušenje gume ima veze s pretnjama? Zaista ne znam. Možda se može protumačiti kao nekakav nastavak tih pretnji. Međutim, ne želim nikoga lažno da optužim. Ovo bušenje gume nisam prijavio, želim da verujem da nema veze s pretećim porukama. A što se tiče poruka, njih sam prosledio Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala- potvrdio je Darko koji kaže da nema nekog velikog straha, ali da se svakako ne oseća bezbedno:

Foto: Instagram/printscreen

Sada je već malo uplašen... Darko

- Ne mogu da kažem da osećam neki veliki strah, ja sam takav čovek da se nikada nikome nisam zamerio i nikada nikome ništa ružno nisam učinio, zato nemam razloga da brinem da će mi neko nauditi. Ali priznajem da posle svih pretnji, povremeno imam mini napade panike kada vidim nepoznate ljude u svojoj blizini. Ovo s gumom me je malo zabrinulo- dodao je Tanasijević koji zna ko mu je slao preteće poruke, ali mu je jasan i razlog. Ipak, nema nameru da prestane da se bavi svojim poslom:

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandrini fanovi pretili Darku

- Preteće poruke koje sam dobio poslali su mi, neću reći fanovi, već fanatici Aleksandre Nikolić učesnice "Zadruge 6" jer im nisu odgovarala pitanja koja sam joj postavljao tokom emisije. I ne moraju da im se dopadaju, ja zadrugarima postavaljam pitanja samo na osnovu njihovih razgovora u rijalitiju i nastaviću to da radim. Nikakave pretnje me neće sprečiti da radim svoj posao potpuno nepristrasno - zaključio je Darko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 1 godinu

Gde te "iscackao i izbunario" gosim Mitrovic za voditelja ?!! Ko upisan sa tim usima....da ne pisem dalje...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija