• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

23.10.2022

07:50

Maja u svom stilu oplela po Marku! ŽESTOKO isprozivala Milicu i Markovića! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

Maja u svom stilu oplela po Marku! ŽESTOKO isprozivala Milicu i Markovića! (VIDEO)

Podeli vest

Starleta Maja Marinković je u svom stilu, bez dlake na jeziku, za crnim stolom tokom emisije "Pitanja gledalaca" optužila Marka Markovića da od Milice Veselinović pravi budalu.

Naime, atraktivna crnka tvrdi da je njen bivši lep, ali da je glup i da bi lepši par bio sa Anitom Stanojlović, jer su na istom intelektualnom nivou. 

Maja Marinković nije mogla da ostane ravnodušna pa je za crnim stolom tokom emisije "Pitanja gledalaca"  rešila da prokomentariše odnos Marka i Milice, pa se dotakla i Anite.

- Marko Marković je lep kao slika, ali ne može da uklopi dva i dva, nije baš pametan. Nemoj ovoj devojci da daješ lažnu nadu. Ja sam uzela Milicu za ruku, sa kojom nisam u dobrim odnosima i pitala je i rekla joj: "Puštaš da te pravi budalom". Kakva je ovo lakrdija? Anita nije pokvarena, ali je priglupa, zato svi kažu da su ona i Marko idealan par - rekla je Maja.

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković

- Izvini Majo, nećemo više - rekao je Marković.

- On je ustao i rekao da je emotivno brdo i da nije spreman za vezu, ali je sa mnom ušao. Ne sviđa mu se Milica kao devojka, nemaju ništa preterano pametno ni da kažu. Kada smo Marko i ja pričali, jeste mi za te cigarete napomenuo - rekla je Marinkovićeva.

- Ja to nisam rekao, izmišljaš - dobacio je Marko.

Foto: printscreen

Marko Marković

- Rekao si mi da je Ana Spasojević kuvarica, Milica za cigarete, a Anita je kada je dosadno. Od ove priče neće biti ništa, čista lakrdija - rekla je Maja.

 

Nakon Majinog izlaganja, Milica i Marko  su se posvađali. U kući se šuška da da starleta namerno želi svaku ljubavnu priču da pokvari bivšem dečku. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija