• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

01.11.2022

17:15

PORODICA JE SE ODREKLA!? Kristina Ina prolazi kroz pakao zbog potencijalne trudnoće sa Zolom, njeni ne žele da čuju za nju!?

Printscreen

Rijaliti

PORODICA JE SE ODREKLA!? Kristina Ina prolazi kroz pakao zbog potencijalne trudnoće sa Zolom, njeni ne žele da čuju za nju!?

Podeli vest

Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger je imala nezaštićen se*sualni odnos sa Lazarom Čolićem Zolom zbog čega sumnja da je trudna, a njena porodica odbija da daje bilo kakve komentare vezane za nju i njeno učešće u rijalitiju

Samo nekoliko sati posle Zolinog ulaska u "Zadrugu" Kristina Ina je legla u krevet sa Bojanom Simićem i Čolićem, i polno opštila, bez zaštite. Nekoliko dana kasnije posumnjala je da je trudna, zbog čega su se ona i Zola našli u nebranom grožđu.

Foto: printscreen/ TV Pink

Lazar Čolić Zola i Kristina Ina Rajzinger

Ona je sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje", uradila test za rano utvrđivanje trudnoće, koji je bio negativan, zbog čega će biti ponovljen uskoro, budući da je tek pre nedelju dana došlo do seksualnog odnosa koji je uneo totalnu pometnju.

Dok Kristina Ina i Zola "lupaju glavu", njihove porodice ćute. Bosa, Zolina majka, i dalje se javno ne oglašava, budući da je nedavno imala smrtni slučaj u porodici, dok je s druge strane, porodica Kristine Ine nema zbog dešavanja u "Zadruzi".

Foto: Foto: Youtube prntscreen

Kristina Ina Rajzinger će uskoro ponovo raditi test na trudnoću...

U više navrata novinari su pokušali da stupe u kontakt sa majkom Kristine Ine, kako bi čuli njen stav, međutim, ona se već danima ne javlja na pozive, niti odgovara na poruke. Ni drugi članovi familije i prijatelji, čije je brojeve Kristina Ina dostavila uoči ulaska u "Zadrugu", posle svega što je uradila u rijalitiju ne odgovaraju pozive. Zadrugarkin teča se, s druge strane, javio i odmah stavio do znanja da ništa ne želi da komentariše.

Znači li ovo da njena familija zbog potencijalne trudnoće neće više ni da čuje za nju, pokazaće vreme.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija