• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D. I.

10.11.2022

11:27

ŠOKIRANA SAM, ČOVEK OD 46 GODINA NE BI SMEO TO SEBI DA DOZVOLI! Supruga Zvezdana Slavnića besna zbog njegovog muvanja sa devojkama u "Zadruzi 6", brak mu se klima!

Printscreen

Rijaliti

ŠOKIRANA SAM, ČOVEK OD 46 GODINA NE BI SMEO TO SEBI DA DOZVOLI! Supruga Zvezdana Slavnića besna zbog njegovog muvanja sa devojkama u "Zadruzi 6", brak mu se klima!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić ušao je u "Zadrugu 6" kako bi naciji pokazao da nije ono što su o njemu mnogi govorili s obzirom na to da ima debeo policijski dosije i za sobom jedno ubistvo i nekoliko krivičnih dela. A budući da je oženjen, tvrdio je da ne postoji mogućnost da prevari svoju suprugu. Međutim, ona se sada oglasila i dala do znanja da joj se njegov odnos sa rijaliti učesnicama uopšte ne dopada

Slavnić je najpre upao u problem kada su počeli da ga povezuju sa Majom Marinković, a on je sve vreme tvrdio da nema ništa sa njom. Osim ovoga, Zvezdanovoj supruzi Ani, očigledno smeta i njegov odnos s drugim devojkama. 

Foto: Insider / Miloš Rafailović

Povezivali ga s Majom, on se pravdao... Marinkovićeva i Slavnić

Ana se sada se oglasila i iznela svoje mišljenje o njegovom učešću:

- Kako se ne izjašnjavam po pitanju Zvezdanovog učešća u "Zadruzi 6", napraviću izuzetak ovaj put i reći svoje mišljenje- počela je Ana i nastavila:

- Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šouprogramu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imas stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva  priča a svedoci smo da se njemu to već često dešava . Ja ovo mišljenje nemam od pre 2 dana imam ga već duže vreme.Videćemo šta će sve ovo doneti njemu, a šta mu uzeti- izjavila je uputila suprugu javnu kritiku:

Foto: Prntscreen

Ušao u "Zadrugu 6" da pokaže ko je, a sada mu je brak na "staklenim nogama"... Zvezdan Slavnić

- U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka.  Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram "Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve"! - rekla je Zvezdanova supruga koja nije znala šta da odgovori na pitanje o tome da li je njihov brak ugrožen: 

- A šta biste vi uradili na mom mestu? Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja - rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga je rekla:

- Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim - zaključila je Ana.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija