• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.11.2022

17:54

NA CEDULJICI NAPISANO ALEKS I ZVEZDAN! Pojavio se papirić zbog kog je Slavnić strepeo, a ovako je Nikolićeva reagovala!

Printscreen

Rijaliti

NA CEDULJICI NAPISANO ALEKS I ZVEZDAN! Pojavio se papirić zbog kog je Slavnić strepeo, a ovako je Nikolićeva reagovala!

Podeli vest

Sve su jače varnice, ali i dokazi da se između Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića nešto dešava. On je najpre upao u paniku kada je ušla Marija Kulić koja je kazala Zorici Marković šta je videla na televiziji, a potom se pojavila cedulja na kojoj je bilo ispisano Aleksandrino i njegovo ime

Slavnić je danima mučio muku ako se sazna za papirić na kom je Ivan Marinković napisao Aleks i Zvezdan, koji se pojavio.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Svi misle da ima nešto sa Slavnićem... Aleksandra

A iako je Aleksandra precrtala Zvezdanovo ime, svi se pitaju zašto je Ivan to napisao kada je poznato da je on jedan od retkih koji se prijateljski odnosi prema Nikolićevoj.

Zbog ovoga što je Marinković napisao svi su počeli sve više da sumnjaju da su Slavnić i Nikolićeva u nekoj vezi.

Foto: Insider/pexels

Ima neka tajna veza... Aleks i Zvezdan

A celu priču podgrejala je Marija koja je prilikom ulaska u rijaliti otkrila šta je videla:

- Zorice, bila sam kod kuće i gledala sam svojim očima. Zvezdan stane i gleda je, gleda pravo u nju, a ona baca pogled... Nije tu ništa konkretno. Kakvi da ona voli Dejana, to je ili dogovor... On je njen tip, Kristijan prošle godine, Car, takve su mu priče... To su njeni tipovi, kakav Dejan. On ako je normalan video je ono što sam videla i ja. Oni su počeli da sede zajedno, tik ruka uz ruku, rame na rame. Juče stave naočare, drži on ruke, a ja ih gledam, ruka uz ruku, on kao i ona. On stavi naočare, stavi i ona, odn drži ruke, a drži ih i ona. Pitala me je danas da li se nešto vidi napolju, ja sam rekla: "Ma jok". Ja sam sa slikom napolju došla ovde da se uverim. Da li Zvezdan hoće da pokaže njeno pravo lice i da je zavodi ili se i on zaljubio, a krije, to ne znam, ali ona 100 posto - ispričala je Kulićka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17