• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

14.11.2022

18:16

BEBICA KRIJE DA JE SEKTAŠ! Komšije iznele šokantne detalje, nisu čista posla NAMERAČIO SE NA MILJANU I MARIJU!

printscreen

Rijaliti

BEBICA KRIJE DA JE SEKTAŠ! Komšije iznele šokantne detalje, nisu čista posla NAMERAČIO SE NA MILJANU I MARIJU!

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica u par navrata je tokom svog boravka u rijalitiju Zadruga pokazao bolesnu privrženost Miljani Kulić i njenoj porodici. Mnogi su komentarisali da je takav odnos upravo zbog Marije jer mu se dopada, ali su sada isplivali detalji koji bacaju u senku sve prethodno i zabrinjavaju.

Komšije Nenada Macanovića Bebice, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je izneo šokantne optužbe na račun ovog zadrugara. Naime, ovaj gospodin je otkrio šta se priča po komšiluku, a kad Marija i Miljana Kulić ovo budu saznaleo, doći će do haosa.

Foto: Printscreen

Miljana i Bebica

- Po komšiluku se priča da je Nenad ušao u sektu. Svi smo prestrašeni i šokirani. Mnogo se čudno ponaša, čudnije nego pre. Pratimo sve šta radi u "Zadruzi" i koliko je opsednut Miljanom, tako se nije ponašao ni sa svojom ženom. Nisu čista posla, umešano je nešto drugo. Ima neki viši cilj kad su Marija i Miljana u pitanja, zato ih ne pušta i prati 24/7. Nadam se da će Marija ovo videti, ona je pobožna žena, treba što pre da se skloni od njega, i Miljana i ona, jer se to neće završiti dobro - ističe Nenadov komšija.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija