• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.11.2022

07:42

PORUČITE MU TO ILI GA SE ODRIČEM! Oglasila se devojka Ivana Marinkovića, poslala poruku preko voditelja!

printscreen instagram

Rijaliti

PORUČITE MU TO ILI GA SE ODRIČEM! Oglasila se devojka Ivana Marinkovića, poslala poruku preko voditelja!

Podeli vest

Jelena Ilić, emotivna partnerka Ivana Marinkovića velika mu je podrška i u njegovom odsustvu vodi njegove profile na društvenim mrežama, ali sada je objavila nešto zbog čega bi rijaliti igrač mogao da se zabrine

Ilićeva, uz podršku Ivanove fan grupe sa društvenih mreža, šalje Ivanu sve što mu je potrebno za boravak na imanju u Šimanovcima, a, između ostalog, i odeću, koju on, po svemu sudeći, ne nosi.

Foto: Privatna arhiva

Jelena i Ivan

Tim povodom se Ilićeva oglasila putem Marinkovićevog zvaničnog Instagram naloga, koji ona sama vodi dok je on u rijalitiju, i poslala mu poruku, u želji da mu je prenese voditelj Milan Milošević pri prvom sledećem odlasku u Šimanovce.

- Zamolila bih Milana Miloševića da prenese mom mužu da počne da se presvlači jer mu je orman pun. Inače ga se odričem kao i čitava grupa Šmekeri - poručila je šaljivo Jelena.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Ilićeva i Ivan su se upoznali pred kamerama rijaliti šou-programa "Parovi", gde si i rodila njihova ljubav. Premda su njihovoj priči mnogi brzopleto dodelili etiketu "još jedne rijaliti ljubavi koja će se ugasiti zajedno sa rijalitijem", njih dvoje su sve demantovali tako što su do današnjeg dana ostali zajedno.

Jelena je pružila punu podršku Marinkoviću kada je prihvatio ponudu da uđe u "Zadrugu" ne bi li pred kamerama sveo račune sa Miljanom Kulić, majkom njegovog nepriznatog deteta Željka, ali i njenom majkom Marijom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17