• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.11.2022

18:44

TRESLA SE BELA KUĆA, PČELAR IZ KUPINOVA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Miljana sve radiš za pare, ti si g*vno!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

TRESLA SE BELA KUĆA, PČELAR IZ KUPINOVA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Miljana sve radiš za pare, ti si g*vno!

Podeli vest

Pčelar iz Kupinova, popularni zadrugar Miki Đuričić za crnim stolom, nakon podele budžeta izneo je niz uvreda na račun svoje cimerke Miljane Popović za koju tvrdi da sve radi za novac.

Naime, Miki je napao Miljanu da od kako je Belu kuću napustio Boža Džons, ona ne prestaje da se ponaša nekorektno. 

Foto: pritnscreen

Miljana Popović

Miljana Popović je istakla da se trudi da radi na sebi, pa je istakla da pamti kao slon i da se ponaša prema ljudima onako kako zasluže. 

- Sebi zameram par nekih greškica, ako mi drugi ukažu na to, ja saslušam. Radim na sebi, analizim i hoću da promenim greške. Sebi dajem srednji budžet jer sebi zameram neke stvari i vratiću se na ono kako je trebalo da bude - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen

Miki Đuričić

- Ne želim da slušam šta budala kao ti ima da kaže o meni - odbrusio je Miki.

- Družili smo se, desila se situacija sa cigaretama. Ja sam se izvinila, pokušala sam da rešim, Mikica je pokušao da pomogne. Juče urnisao Božu, Tamari je govorio da sam loš čovek. Mislim da nisam loš čovek. Od mene imaš srednji budžet, ja pamtim i cenim sve lepo što je neko uradio za mene. Bio si mi podrška, ali ne razumem jer sigurno ima gorih. Ti da kažeš da sam ja loš čovek... - pričala je Miljana.

Foto: Printscreen

Haos nakon podele budžeta!

- Vi znate na čemu ste sa Urošem, Žikom i Mikom koji rade transparentno. Ja sam se kasnije uverio da si g*vno. Ja sam tebe prihvatio kao nekog ko kaže da je umetnica. Ivan je tebe vređao i sprdao, a ti nemaš ni stida, ni srama da ga pitaš da budeš voditeljka sa njim na radiju. Loš humor je jedna od stvari na koje se Miki Đuričić grozi. Božu si ponižavala, vređala, ja sam gledao. Dolazio je da plače šta mu radiš i koliko ga ponižavaš, a da ne pominjem da si tražila da pošalje papuče i šminku. Ti si sinoć došla i pokazivala mu srca da bi bila vođa i dobila pet minuta - odgovorio joj je Miki.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija