• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.11.2022

17:10

PLAČE ZBOG TEBE, BAŠ JE PUKAO, VOLI TE! Mikica otkrio Maji sve o Bilalu, pa nastao haos!

Youtube printscreeen

Rijaliti

PLAČE ZBOG TEBE, BAŠ JE PUKAO, VOLI TE! Mikica otkrio Maji sve o Bilalu, pa nastao haos!

Podeli vest

Popularna starleta, Maja Marinković prišla je pevaču Mikici Bojaniću, kako bi saznala o čemu je pričao sa njenim dečkom Bilalom Brajlovićem

Naime, atraktivna zadrugarka tvrdi da se njen partner oko nje ni malo ne trudi i da smatra da zaslužuje mnogo boljeg emotivnog partnera, dol pevač ističe da je jutjuber dobio nervni slom zbog svega što se dešava. 

Foto: Printscreen You Tube

Mikica Bojanić

- Isplakao se baš, stavio je kapuljaču. Rekao je da mu je pun ku*ac svega. Nije to sve, spomenuo je da se nigde ne trpa, poslednji se tušira - rekao je Mikica.

Foto: printscreen

Maja i Bilal

- Ali se ne trudi - kazala je Maja Marinković.

- Slušaj me, kao sestri ti kažem. Jeste tako, nigde se ne trpa. Baš je puko, želi da ide. Ja sam ga naveo da mi kaže da li je zbog tebe. Rekao sam da nemam ništa protiv tebe i da se ne mešam u vaš odnos, ali da mi kaže ako je do tebe. Kazao mi je da si ga ras*izdila. Da ti kažem, znaš koliko te voli? Radi šta hoćeš, boli me ku*ac, ali je tako - rekao je Mikica Bojanić.

- Zaljubila sam se ja u njega, Mikice. Nekad se pokrije ćebetom i ne želi da pričla sa mnom - rekla je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja Marinković

- Nema veze, onda ti nemoj da pričaš sa njim. Mogu svi da kažu da on igra rijaliti, ja sam svestan da će svako želeti da naudi i kaže tako nešto - kazao je Mikica.

- Mikice, nisam mogla da se iskontrolišem. Okrenuo se bio da spava, ja sam rekla da želim da pričam sa njim - rekla je Maja.

- Majo, ne može sve da bude kako ti želiš - kazao je Mikica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija