• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

23.11.2022

07:00

RIJALITI PAR IZ "ZADRUGE" ODGOVARAO NA ŠKAKLJIVA PITANJA U NAŠEM RINGU

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

RIJALITI PAR IZ "ZADRUGE" ODGOVARAO NA ŠKAKLJIVA PITANJA U NAŠEM RINGU

Podeli vest

Maja Marinković i Bilal Brajlović, rijaliti par, tvrde da su zaljubljeni, iako su skroz različiti! Da ne razmišljaju isto pokazali su i u našoj rubrici "Ring". Dok bi starleta rado imala seks s bivšim momkom Filipom Carem, dotle jutjuber ne bi obnavljao vezu ni s jednom devojkom s kojom je raskinuo.

Maja smatra da je ljubomora dokaz ljubavi, a Bilal da je bolest! Njih dvoje nisu saglasni ni oko toga da li je važno koliko je žena imala partnera, kao ni da li nasilje nad muškarcima treba da se strože kažnjava.

 Maja Marinković:
Seks mora
da traje
satima!

 

 

 

 

 

 

 

Bilal Brajlović:
Najbolje
brzo, a
slatko!

 

 

 

 

 

Maja Marinković:
Seks sa bivšim partnerom?
- Podržavam! Može da bude odličan! Seks je bolji s nekim koga poznajete. Kad bih morala da biram, najradije bih se ponovo izje*ala s Filipom Carem. Doduše, najveća ljubav u životu mi je bio Marko Janjušević Janjuš, ali njemu se ne bih vraćala! Otkako nije hteo da mi se javi na telefon kad sam bila trudna, pa sam morala da abortiram, a zatrudnela sam s njim, on za mene ne postoji. 
Ljubomora je dokaz ljubavi...

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja Marinković

Želi Cara
Seks s bivšim je odličan! Najradije bih se ponovo izje*ala s Filipom Carem
Maja Marinković

- Jeste! Ja sam bolesno ljubomorna! Ako moj muškarac samo pogleda drugu, spremna sam da mu iskopam oči. Ljubomorna sam na vazduh. Znam da to nije dobro, ali to je jače od mene.
Seks na eks?
- Nikako! Mora da traje satima. Moj i Bilalov seks je u početku bio baš kratak, ali sada je malo bolji. Mora da poradi na izdržljivosti. 
Da li fizičko nasilje nad muškarcima treba da bude jednako kažnjivo kao i nad ženama?
- Ne. Nije lepo kad žena udari muškarca, ali to ne može da se meri. Kad mi padne mrak na oči, dešava mi se da skočim na dečka, izgrebem ga, ugrizem, šutnem... Ali ja sam žena od metar i šezdeset centimetara, kako mogu da mu nanesem ozbiljne povrede?! Oni su jači pol i njihovi udarci bole. Svi parovi se tuku, to nije ništa čudno

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja i Bilal


Što je žena imala manje partnera, to je bolja za brak?
- Ma kakvi! To nema nikakve veze. Ja sam sa 26 godina imala 12 momaka, od toga deset iz rijalitija. Nisu mi svi bili momci, neki su i "kombinacije". Iživela sam se, kad se udam, smiriću se. Gore su mi ove što glume da su nevine, a krešu se na svakom ćošku. 

Bilal Brajlović:
Seks sa bivšim partnerom?

Foto: Youtube printscreeen

Bilal i Maja


- Nikako ne! Ne volim da se vraćam na staro. Ako mi je s nekim bilo lepo, što bih raskidao?! Doduše, ja sam imao jednu dugu vezu i bio povređen. Posle toga sam imao samo kratke afere, sve dok se nisam zaljubio u Maju. Bivše devojke me ne interesuju, samo buduće!
Ljubomora je dokaz ljubavi?
- To je bolest! Pa ne mogu da hodam s povezom preko očiju da ne bih slučajno pogledao u neku drugu! Ja sam ljubomoran samo kad imam konkretan razlog, ako na primer otvoreno flertuje s drugim frajerom. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Bilal i Maja

Precrtao bivše
Ne volim da se vraćam na staro, da nam je bilo lepo, ne bismo raskidali
Bilal Brajlović

Seks na eks?
- Uvek! Slatko, a kratko je najbolje. Posebno u "Zadruzi", jer smo okruženi ljudima, kamerama, pa ne mogu skroz da se opustim. A i nemamo mnogo vremena između emisija. 
Da li fizičko nasilje nad muškarcima treba da bude jednako kažnjivo kao i nad ženama?
- Naravno! Ne razumem agresiju u ljudima, niti zašto bi iko ikoga tukao. Kad me je Maja prvi put napala, nisam joj uzvratio. Međutim, narednog puta sam se branio. Ne mogu da sedim i trpim da me neko udara. Malo sam je odgurnuo, a od toga se napravila drama. Nije mi jasno zašto žene mogu da mlate muškarce nekažnjeno, a mi ne smemo ni da se branimo.
Što je žena imala manje partnera, to je bolja za brak?
- Sve su one iste folirantkinje. Ništa im ne verujem. Devojka može da mi kaže da je spavala s petoricom, a da ih je bilo 50! Može da bude i nevina, pa za dan da poludi. Nema garancije. Mada, kakve sam sreće, naći ću neku koja će biti fina dok se ne uda, a onda će od mene da napravi magarca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija