• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

23.11.2022

07:40

POBEDNIK "ZADRUGE 5" PROMENIO ISHRANU I SVAKI DAN TRENIRA! Dejan Dragojević: Hoću da izgledam kao Hulk!

Printscreen

Rijaliti

POBEDNIK "ZADRUGE 5" PROMENIO ISHRANU I SVAKI DAN TRENIRA! Dejan Dragojević: Hoću da izgledam kao Hulk!

Podeli vest

Dejan Dragojević čvrsto je rešio da smrša i za mesec dana skinuo osam kilograma! Pobednik "Zadruge 5" kaže da je bio veliki gurman, ali kada je shvatio da mu se to odrazilo na izgled, odlučio se za promene. Ranije sam jeo samo burek, picu i obavezno slatkiše, a sada samo meso i salatu. Smršao sam osam kila!

Pozvao je brata Davida, koji planira da od njega napravi manekena!
- Otkad sam prestao da jedem testeninu, desile su se velike promene. Konačno sam zadovoljan kilažom i mnogo bolje se osećam! Sve to zahvaljujući režimu ishrane koji mi je napravio David.

Foto: Printscreen

Dejan smršao zahvaljuljujući Davidu!

95 kg imao je Dejan
87 kg sada ima Dejan

Ranije, kada sam jeo burek ili picu, obavezno sam jeo i slatkiše, ali sam bio umoran i stalno mi se spavalo. Otkad se zdravije hranim, čini mi se da pucam od energije i u boljoj sam formi. Baš sam zadovoljan promenom, ne planiram da stanem dok ne budem top. Rešio sam da istrajem i postanem kao Hulk, kada moja Aleks izađe iz rijalitija! - priča Dejan za Hit i otkriva svoj jelovnik:


Svaki dan u teretani
Počeo sam ranije da ustajem, trčim i treniram. Mnogo mi pomaže brat David
Dejan Dragojević

 

 

 

 

 

 

- Gazirano više ne pijem, za doručak jedem tri jajeta, 50 grama ovsenih pahuljica i bademe. Zapravo, u toku dana imam tri glavna obroka koji sadrže meso i salatu. Mnogo je važno da za svakog bude napisan poseban režim ishrane, jer ne prija svakom ista hrana. Slatkiše sam prestao da jedem, ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice crne ili proteinske čokolade.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Deki hoće da iznenadi Aleks!


Dragojević sada više nego ikada trči i vežba:
- Počeo sam ranije da ustajem, trčim i treniram. Mnogo mi pomaže brat David, koji je sa mnom uz svaki trening. Bio sam bolestan nekoliko dana, pa nisam vežbao, ali se vraćam u teretanu i nema odustajanja dok ne budem u top formi. Srećan sam što sam već skinuo stomak!

OVO JEDE DEJAN DRAGOJEVIĆ

Doručak: Ovsene pahuljice, jaja, protein u prahu i badem
Ručak: Meso i šopska salata
Večera: Parče mesa i salata
Trik savet: Potrebno je korigovati ishranu, vežbati i naći dobrog trenera koji će vas bodriti, kao mene David!

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17