• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2022

15:21

IZDRŽI MOLIM TE JOŠ MALO I ETO ME! Janjuš uputio poruku Maji, ulazi u Zadrugu?

Public/Insider Marko DJokovic

Rijaliti

IZDRŽI MOLIM TE JOŠ MALO I ETO ME! Janjuš uputio poruku Maji, ulazi u Zadrugu?

Podeli vest

Ljubavni par, Maja Marinković i Bilal Brajlović, sinoć su imali jedan od svojih mnogobrojnih sukoba u Beloj kući.

Prvi konflikt nastao je kada je Maja pozdravila bivšeg ljubavnog partnera, Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je započela vezu u "Zadruzi 3" dok je on još uvek bio u braku. Ona je takođe istakla da nema ništa protiv toga ako se pojavi na vratim Bele kuće kao regularni takmičar aktuelne sezone rijalitija. 

Bilal Brajlović je zbog toga planuo, ali ubrzo su se varnice smirile.

Međutim, nije se na tome završilo i oni su ušli u još jedan konflikt kada je Maja sopštila da je odabrala imena za njihovu decu. U početku je Brajlović to prihvatio dok nije saznao da su u pitanju imena koja je smislila sa Janjušem, dok su još uvek bili zajedno. On nije mogao da se suzdrži jer mu je to bio dokaz da ga i posle svega nije prebolela. 

Foto: printscreen instagram

Janjuš se nakon svega toga oglasio na Instagramu i prvo potkačio Bilala

- Izdrži molim te još malo i eto me... A ti će mi svi platiti što te maltretiraju... I što kad ti kažeš odgovori mi oni kao ne znaju šta da ti odgovore... užas. Izdrži, uz tebe smo i ja i ceo Frankfurt i Ofenbah - napisao je Janjuš. 

Da li Janjuš stvarno ulazi u "Zadrugu" ili je to još jedna njegova šala, ostaje nam da ispratimo u narednim danima. 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija