• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

25.11.2022

22:58

MAJA SE BAVI KRIMINALOM, RADI ZA MAFIJU! Otac Aleksandre Subotić izneo ŠOKANTNE DETALJE o Marinkovićevoj, pa progovorio o aferi njegovog zeta!

informer.rs

Rijaliti

MAJA SE BAVI KRIMINALOM, RADI ZA MAFIJU! Otac Aleksandre Subotić izneo ŠOKANTNE DETALJE o Marinkovićevoj, pa progovorio o aferi njegovog zeta!

Podeli vest

Karađorđe Subotić, otac starlete Aleksandre Subotić, otkrio je da ćerkina bivša najbolja drugarica Maja Marinković sarađuje sa kriminalcima, te da tako zarađuje za skupe krpice i operacije, kao i da je afera koju je njegov zet Peca Raspopović imao sa Majom imala za cilj da ga uništi

Nakon što se afera vezana za zadrugarku Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se on vratio nevenčanoj supruzi Aleksandri Subotić, sada je ponovo ulje na vatru dolio Karađorđe Subotić.

Foto: Darko Cvetanović

Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić

Karađorđe tvrdi da Maja Mariinković radi za mafiju tako što od kriminalaca izvlači razne informacije. On tvrdi da je Maja povezana s opasnim ljudima, te i da tačno zna za koliko novca i na koji način treba da "obradi" metu.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić, Peca Raspopović i Maja Marinković

- Aleksandra i Peca su se pomirili jer moja ćerka nije želela da se ta veza rasturi. Reagovala je zrelije od mene jer je imala više informacija o tome šta se zaista dešavalo u pozadini. Maja radi za mafiju, od kriminalaca izvlači informacije kad je s njima i prenosi ih drugoj strani. Moja ćerka i Peca su bili sve vreme u kontaktu telefonskim putem dok je trajala ta afera, a on je zapravo tada tražio način kako da se otkači cele te priče o kriminalu, a u koju ga je uvukla Marinkovićka. Njemu je sve to plasirano, jer se ona bavi kriminalom, pa je taj neko želeo njega da upropasti finansijski i da ga degradira u svakom pogledu. Maja je imala ulogu da odvoji Pecu od Aleksandre da bi njega uništili. Zato se sve završilo čim su videli da od toga nema ništa - rekao je Karađorđe i dodao:

Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Peca Raspopović

- U jednom trenutku sam i sam čuo i da je ona htela da ga ucenjuje nečim, tim nekim saznanjima koja je trebalo da dobije. Znamo bezbroj devojaka koje se bave obaveštajnim radom i koje su za to dobro plaćene.

Karađorđe kaže da Marinkovićka napolju na ovaj način najbolje zarađuje, a novac troši na krpice i estetske operacije.

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković i Taki Marinković

- Maja je zaradila dosta novca u rijalitiju, ali šta mislite odakle para za sve troškove koje ima kad izađe? Pa negde novac mora da kaplje. Sve što zaradi daju joj kriminalci, jer radi za njih i skuplja informacije. Nije palo s neba. Taki verovatno sve zna, ali vi znate kakav oni odnos imaju. On uvek štiti i opravdava ćerku za sve i svašta. Što ne bi uradio isto i za kriminalce. Pokriva Maju, ali postoje dokazi za to šta radi. Ako dođem u situaciju da ih iskoristim, to ću i uraditi. Za sada nema potrebe - rekao je Subotićkin otac.

Karađorđeva ćerka Aleksandra Subotić rekla je nedavno za medije da Peca Maji ništa nije kupovao, te i da je sigurna da je koristio zaštitu kad su spavali zajedno.

Foto: Instagram/printscreen

Peca Raspopović i Aleksandra Subotić

- Peca ne može bez mene, ja sam za njega nešto specijalno. Znala sam da će to s Majom brzo da pukne i da će meni da se vrati. Peca i ja smo imali kontakt sve vreme, non-stop smo se čuli. On se meni mnogo ranije vratio nego što se saznalo. Maji ništa nije kupovao, takvim ženama se ne kupuje ništa. Nisam brinula da li je koristio zaštitu tokom odnosa, znam da on brine o tome. Maja je htela da joj se kupuje svašta, ali nije dao da ga muze. To ona nije trpela, ali on nije popuštao - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17