• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.11.2022

15:09

PRIZNALA EMOCIJE PREMA CARU!? Milca otvorila dušu: Svi su provalili da sam srećna!

printscreen

Rijaliti

PRIZNALA EMOCIJE PREMA CARU!? Milca otvorila dušu: Svi su provalili da sam srećna!

Podeli vest

Zadrugarka Milica Veselinović je danas kod Drveta mudrosti pričala o pogledima između nje i zadrugara Filipa Cara, a zatim priznala da joj se čini da on flertuje sa njom

Milica Veselinović je Drvetu ispričala detalje o njihovom dosadašnjem odnosu.

Foto: Printscren

Milica Veselinović

- Ja sam tek sinoć shvatio da ima nešto između tebe i Filipa? - upitalo je Drvo.

- Ma, on i ja smo popričali i tako. Zadrugari su komentarisali svašta, ali mi smo samo popričali. On mi je jutros poželeo laku noć - rekla je Milica.

- Ne sećam se da ste vi bili u dobrim odnosima prošle godine - upitalo je Drvo.

- On se meni izvinio nakon izlaska. Moram priznati da je to normalno, ovo nam je prvo viđanje nakon "Zadruge 5". Osećam se okej što je došao, videćemo kakav će biti naš odnos, rekao mi je da sam se ponizila ove godine, i to je to - rekla je Milica.

- Milice da li se tebi sviđa Filip? - upitalo je Drvo.

- Kako to misliš Drvo? - upitala je Milica.

Foto: Printscren

Milica Veselinović

- Tvoj odgovor mi je mnogo rekao - dodalo je Drvo.

- Ne, ne sviđa mi se, ne, sviđa mi se. Ravnodušna sam, ali je imao lepe gestove sa pesmama sinoć kada me je pogledao. Na primer "Dođi ove noći" tu me je baš oduševio. Nakon toga sam videla da je prevrnuo očima kada me je Sauer pomazio po kosi. Neću to reći zadrugarima, malo ću zaviti u foliju, ja ne mogu da se opustim ispred njih, videćemo kako će ići... On se nasmejao kada je krenula pesma, i uperio prst u mene, to je bio kao neki slatki flert. Idem po kući kao da sam spavala satima, ja idem po strani sada, jer su svi provalili da sam srećna - priznala je Milica.

- Nisu tu čista posla, slatka si Milice kada se tako smeškaš - reklo je Drvo.

- Sve ide lagano, neću da brzam, pustiću sve da ide lagano - rekla je Milica, pa upitala Drvo:

- Šta ja da uradim da mi pustiš onu pesmu? - upitala je Milica.

- Jedna tajna, jedna pesma. Ti bi da čuješ pesmu, ali obzirom na to da nemaš tajnu, ja ću ti izaći u susret - reklo je Drvo, a Milica je bila oduševljena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija