• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Srbija Danas

10.12.2022

21:44

FILIP CAR I ZOLA ORGIJALI, POSEĆIVALA IH ALEKS! Nikolićeva varala Dejana dok je bio na moru!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

FILIP CAR I ZOLA ORGIJALI, POSEĆIVALA IH ALEKS! Nikolićeva varala Dejana dok je bio na moru!

Podeli vest

Dejan Dragojević nedavno je javno raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, a ona je za raskid saznala tek kada je dobila informaciju da je njen bivši njene kartice predao drugarci, pa se prepustila strastima, pa je utehu potražila u bivšem dečku.

Naime, Nikolićevu verovatno i nije to toliko povredilo, s obzirom da je ponovo uletela u strasan odnos sa Filipom Carem, koji očigledno voli da spava sa Dragojevićevim partnerkama.

Kao šlag na tortu, sada se javio i svedok koji tvrdi da je svojim očima u popularnom Etno selu video Aleksandru Nikolić i Filipa Cara zajedno u trenutku kada je Dragojević sa bratom Davidom bio na letovanju u Crnoj Gori.

Foto: zadruga printscreen

Aleks i Filip

Luka Radivojević, poznatiji kao bivši dečko Miljane Kulić, otkrio je da se nekako uvek nađe na pravom mestu u pravo vreme, te da je baš tada bio u "Etno selu" u kojem radi njegov dobar drug.

- Dolazile su i neke anonimne devojke, napucane, Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli. Ja se nekako uvek nađem u centru skandala, pa je to slučaj bio i ovaj put. Aleksandra je dolazila u Etno selo dok je Dejan bio sa Davidom na moru! Ona ga je varala sa Carem, a znam iz priče da je bila ubeđena da je Dejan vara u Crnoj Gori. Moj drug je video i Milicu Veselinović, one su se smenjivale, jednom je ona bila sa Carem, pa onda Aleksandra, nisu se odvajali 3 dana i tri noći - šokirao je Luka, pa dodao:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleks i Deki

- Zato je Milica sve ispričala Aleksandri za Cara da ga čeka, pre njegovog ulaska, da bi bila sa njim kada dođe, ali ova (Aleksandra) je isto to htela, pa su bile lažne prijateljice. Nema tu ni p od prijateljstva! Ja sam ubeđen da one znaju jedna za drugu, ali ćute. Mene je najviše šokiralo to foliranje Aleksandre kako voli Dejana, a ovamo dok on nije tu, ona sa Carem u apartmanu! A mala Milica je posebna priča! Ne mogu da razumem koliko se devojke ponižavaju, ovo je postalo strašno - zajključio je Luka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 1 godinu

Tal Luka komentariše starlete a uvek je u vezi sa njima. Pravi starletan.

ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA - RASKRINKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik pa brutalo isprozivala Cara, a evo šta je rekla o Dejanu!
Rijaliti

ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA - RASKRINKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik pa brutalo isprozivala Cara, a evo šta je rekla o Dejanu!

Maja Nikolić ne krije da je velika podrška pobedniku rijalitija " Zadruga 5", Dejanu Dragojeviću, dobra je prijateljica Biljane Dragojević i obožava njenog sina, a u bivšu izabranicu Aleksandru Aleks Nikolić se razočarala i tvrdi da ne može da veruje da je podržavala njeno učešće, pa je razvezala jezik.

10.12.2022

19:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija