• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.12.2022

09:26

ALEKS SE SAD KAJE ZBOG RASKIDA S DEJANOM! Pala u depresiju, pa se jadala zadrugarki! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ALEKS SE SAD KAJE ZBOG RASKIDA S DEJANOM! Pala u depresiju, pa se jadala zadrugarki! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić shvatila je da je pogrešila zbog ljubljenja sa Filipom Carom, te pala u depresiju i osamila se u pušionici

Njoj se tamo pridružila Zorica Marković koja je pokušala da je uteši i objasnila joj da nije mnogo pogrešila:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Aleks i Zorica

- Je**ga, uhvati me tako na trenutke - rekla je Aleks.

- Ne, nemoj da dozvoliš da te uhvati tako na trenutke. Gledaj samo sebe, nema padanja i minusovanja i to - rekla je Zorica.

- Ma ne, sad ću da sredim garderober, očistiću izolaciju - rekla je Aleks.

Foto: Printscreen/Instagram

Sad je shvatila šta je izgubila... Aleks i Dejan

- Eto, ubi vreme. Zacrtaj sebi pu i pi*i. Šta ti fali? Ništa. Prioritet si ti. Meni kažu da imam problem, ali nemam. Meni deca živa i zdrava, imamo sve što nam treba. Da nije trebalo, ne bi bilo tako - rekla je Markovićeva.

- Pa to i kažem. Nije meni krivo, tako je sve trebalo da se desi. Bolje ovako, nego da sam lagala - rekla je Aleks.

Foto: zadruga printscreen

Preselo joj ljubljenje s Carem

- Pošteno je. Niko te nije ni na šta nagovorio, sama si odlučila. Sve se to prevaziđe. Ja bih jako volela da ti imaš svoj krov nad glavom. On je željan života, tek izašao iz neke dubine životne. Ne znam kako su oni živeli pet godina, ali je imao jako, verovatno, to nije bio on on. Ovo mu je neki ceh koji je platio da bi imao nov život, krenuo dalje. Krenuo je u obavezu, živeo je tamo gde je živeo, nije viđao svoje, ti si mu bila kao melem na ranu, a dalje, ko će da zna. Narod kao narod, uvek će biti i tamo i ovamo. To su ljudi za poštovanje, tvoji i njegovi, troše pare i glasaju. Sve je to lepo dok si ovde, ali nećemo valjda kao Mića da budemo ovde. Ti nisi pokvaren čovek, nisi gad, ispala si dama. Rekla si i očistila si to. Samo bi đubre moglo da, pored hleba traži pogaču. Je**ga, iskrenost košta. Ne bi ti da si bila zadovoljna i ispunjena, odlučila se na to da kažeš i izgovoriš za Dejana. Znaš šta je bitno? Nisi ispala prljavuša kao ova, velika stvar Aleksandra. E sad, otkud mi znamo šta nosi dan, šta nosi noć - rekla je Zorica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija