• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2022

07:00

DALILA LAGALA DA JE IZGUBILA MOJE DETE! Procurile poruke Filipa Cara!

printscreen

Rijaliti

DALILA LAGALA DA JE IZGUBILA MOJE DETE! Procurile poruke Filipa Cara!

Podeli vest

Filip Car tvrdi da ga je Dalila Dragojević slagala da je izgubila njegovo dete kada ga je zvala nakon završetka "Zadruge 5".

Momak iz Crikvenice ispričao je da ga je starleta zvala posle "Zadruge 5" i plačući mu saopštila da je bila trudna, ali da je pobacila.

Foto: Dejan Živančević

Tvrdi da ga je zvala i govorila da je izgubila njihovu bebu... Car i Dalila
Molila ga

Za ovo se saznalo tako što su na društvenim mrežama procurile glasovne poruke koje je Car slao svojim fanovima. On u njima otkriva dosad nepoznate detalje odnosa s bivšom devojkom.
- Kad sam je ostavio, Dalila je na sve načine pokušavala da me vrati! Čak je izmislila da je bila trudna sa mnom! Rekla mi je da je u momentu kad sam je ostavio čekala moju bebu i da je od stresa pobacila. Bila je, kao, trudna 17 dana?! Koja budala! Laže ko pas - ispričao je Filip.
U glasovnim porukama Car otkriva i da ga je Dragojevićeva molila da se pomire:
- Zvala me je, plakala, pričala da pati za mnom, kako ne spava, ne jede... Kukala je da joj nedostajem i da želi da se vidimo i popričamo. Najviše sam je voleo od svih devojaka, ali nisam želeo da imam ništa s tim zlom!

 Dalila me je zvala posle raskida, plakala i molila da se pomirimo. Rekla mi je da je bila trudna i da je imala pobačaj- priča Car na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama

 

Učesnik "Zadruge 6" je potom ispričao da je celo leto dobijao informacije o tome šta Dalila radi!
- Ljudi su mi javljali kad bi je negde videli. Tačno sam znao s kim se vucara. Pa, ženo, kako stigneš da ne jedeš, plačeš i budeš u ku*cu, a je*eš se na sve strane?!
Dalila Dragojević juče nije odgovarala na naše poruke i pozive. Starleta očigledno ne haje mnogo za komentare bivšeg momka Filipa Cara, već uživa u životu. Ona se danima ne odvaja od muzičara i pobednika "Parova" Nenada Marinkovića Gastoza. Njih dvoje izlaze po klubovima i idu na večere, a starleta je čak bila kod Gastoza i na slavi.

Odbio Džej Lo i
Kim zbog "brenda"

On se nedavno u "Zadruzi" našalio na račun toga što je Dalila za sebe govorila da je brend!
- Pisale su mi poruke Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: "Ne ide to tako. Ja sam bivši od imperije." Oduvao sam ove dve paćenice zbog mog brenda. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu vaginu! Nakon nje trava ne raste - rekao je Filip.

Druga strana

Foto: Printscreen You Tube

Dalila tvrdi da je bilo sasvim drugačije

Međutim, ona je nedavno ispričala da je Filip zapravo taj koji je nju jurio da se pomire!
- Zvao me je, pisao mi poruke... Sve sam snimila, jer znam s kim imam posla. Kad sam ga svuda blokirala, onda me je zvao s lažnih brojeva telefona! Odavno sam krenula dalje i on me ne zanima. Ne živim u prošlosti.

Car juri Maju: Nikad
te nisam preboleo!

Filip Car ne zna gde udara! Posle Milice Veselinović i Aleks Nikolić, rešio je da ponovo osvoji Maju Marinković.
- Sa svima sam rešio svoje probleme, osim sa Majom. Red je došao i na to - rekao je Filip i zgrabio Maju, prebacio je preko ramena i izneo iz kuće kako bi porazgovarali!
- Ne igram se s tobom! Volim te. Nikad te nisam preboleo - rekao je Car, na šta mu je starleta odgovorila:
- Zaljubljena sam u mog dečka Bilala Brajlovića! Izašao je iz "Zadruge" zbog operacije, ali ću ga čekati da se vrati! Rasturio si Aleksandri vezu, nećeš i moju! Molim te, nemoj ovo da mi radiš.
Međutim, Filip je bio toliko uporan da mu je Maja dozvolila da je pomazi i poljubi u obraz. Za to vreme, Aleks Nikolić je neutešno plakala, dok se Bilal oglasio na Instagramu: "Kraj. Ja ću ostati čistog obraza."

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17