• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.12.2022

08:43

ZVEZDAN I ALEKS ZAVRŠILI ZAJEDNO U KUPATILU! Anđela ušla i nije joj bilo dobro, dečko joj go, a starleta pored njega (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ZVEZDAN I ALEKS ZAVRŠILI ZAJEDNO U KUPATILU! Anđela ušla i nije joj bilo dobro, dečko joj go, a starleta pored njega (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić uživaju u ljubavi, ali sve bi mogao da im pokvari povratak u Belu kuću s Rajskog ostrva. Intima za njih dvoje je sada prošlost, a čim su se vratili među zadrugare, Zvezdan je završio u kupatilu sa Aleksandrom Nikolić

I dok se Slavnić tuširao u kupatilu, Aleks je baš u tom trenutku prala zube te su bili zajedno u trenutku dok je on bio potpuno nag.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela zatekla ne baš lep prizor...

U tom trenutku ušla je Anđala kojoj nije bilo svejedno kada je zatekla svog dečka sa Aleks u ovoj situaciji, ali ništa nije kazala.

U istom trenutku, Aleks je shvatila da je suvišna pa je napustila kupatilo, a Zvezdan je samo obmotan kratkim peškirićem izašao iz tuš-kabine. Odmah je primetio da je Anđela neraspoložena, ali ona nije želela da otkrije i zbog čega:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Aleks pobegla, a Zvezdan u tom trenutku izašao iz tuš-kabine

- Anđo, šta te je iznerviralo? - pitao je Zvezdan.

- Ništa, umorna sam, da operem zube i idem da spavam - kratko je odgovorila Đuričićeva.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija