• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

02.01.2023

22:27

ZVEZDAN NIJE PREVARIO ANU, ON JE S NJOM RASKINUO! Moka ponovo spomenuo bivšu snajku, a onda se obratio Anđeli i podržao je!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN NIJE PREVARIO ANU, ON JE S NJOM RASKINUO! Moka ponovo spomenuo bivšu snajku, a onda se obratio Anđeli i podržao je!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić od juče imao okršaj sa bivšim snajom Anom koja mu je poslala poruku nakon što je on podržao svog sina Zvezdana u vezi sa Anđelom Đuričić. Međutim, Moka je sada otkrio i da mu je bivša snaja poslala i glasovnu poruku u kojoj mu je svašta kazala, a onda je izneo svoje viđenje prekida odnosa Zvezdana i Ane

Moka je isprva bvio na strani Ane, koja ga je, kako je rekao, povredila time što je na svom ličnom nalogu na Instagramu objavljivala fotografije i izjave bez prethodne konsultacije sa njim. Kap koja je prelila čašu jeste stara Anina fotka u muškom društvu, ispod koje je napisala "Moja najveća ljubav", zbog čega je Zvezdanov otac rešio da joj javno okrene leđa.

Foto: Starsportphoto

Zoran Moka Slavnić

Moka, se sada oglasio i otkrio u kakvom je sada odnosu sa Anom i da li se nastavio njihov privatni "rat".

- Nije nikakav rat. Nema ničeg više između nas, rekla je da je više nikada ne spominjem, to je ok. Ja ću to da ispoštujem. Znate da sam joj bio naklonjen, ali poštujem njenu odluku. Poslala mi je glasovnu poruku sinoć, naduvala me do j*ja, ali nema veze, ja to mogu da podnesem - poručio je Moka.

On ne krije da sada u potpunosti podržava ljubav svog sina i Anđele Đuričić, koju jedva čeka da upozna.

- Ono što je Zvezdan uradio nije preljuba, nije izdaja. To je klasičan primera raskida, najklasičniji, samo što je išao preko televizije, pa milioni gledaju. Da su kod kuće, došao bi da joj to kaže, jer on ništa prvo nije uradio, već nakon što je raskinuo. Gledam zdravlje i sreću svog sina, apsolutno mi je drago što je srećan kraj Anđele. Vidi se koliko su ona i Zvezdan zaljubljeni. Ako mi Bog da da je vidim, dok je unutra, da joj kažem da se apsolutno ne oseća krivom jer je Zvezdan raskinuo sa Anom. Zvezdan je pokazao da mu se sviđa, on je prvi napravio prvi korak - poručio je Moka.

Foto: zadruga printscreen

Moka ih podržao... Zvezdan i Anđela

Podsetimo, Moka je nakon svega odlučio da upotpunosti završi svaki kontakt sa Anom, a za Kurir je otkrio da ga je " naduvala", ali je takođe istakao da ne planira da produbljuje raspravu.

- Ana ima pravo da misli šta god hoće. Rekla je da je više nikad ne spominjem što ću ja potpuno uvažiti. Naduvala me je, rekla sve najgore, na to mogu samo da kažem hvala i u daljim mojim intervjuima neće biti nikada pomenuta. Moj fokus je na sinu, vidim da je srećan i zaljubljen, što svaki otac bi bio zadovoljan i što sam rekao u prethodnim intervjuima fokus je na zdravlju i ljubavi. Vidim da hoće da se ženi i da ima još troje dece što za jednog ćaleta veliko zadovoljstvo. Žao mi je što oni ne mogu ovo da čitaju i da znaju šta govorim, ali nadam se da ćemo imati prilike da se vidimo pa ćemo pričati o svemu i svačemu što će mi biti veliko zadovoljstvo. Rekao sam već, ali moram da ponovim da Anđela ne treba da se oseća krivom jer Zvezdan je birao nju, nije ona koketirala. Pošto vidim da joj je strašno prijatno, meni je to drago- zaključuje legendarni Moka nedavno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija