• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.01.2023

20:26

POKAJALA SE ZBOG RASKIDA SA DEJANOM!? Aleks priznala da se Dragojević prema njoj ophodio bolje nego Car, nova svađa na pomolu!?

pritnscreen

Rijaliti

POKAJALA SE ZBOG RASKIDA SA DEJANOM!? Aleks priznala da se Dragojević prema njoj ophodio bolje nego Car, nova svađa na pomolu!?

Podeli vest

Starleta Aleksandra Nikolić priznala je zadrugaru Nenadu Macanoviću Bebici da se njen bivši dečko, Dejan Dragojević, prema njoj ponašao bolje od sadašnjeg partnera, Filipa Cara, te da joj nikada nije davao povoda za ljubomoru i sumnju u njegovu ljubav

Aleks se požalila Bebici na to što joj je dečko postavio niz zabrana i praktično je naterao da "gleda u pod", dok on, prema njenom mišljenju, flertuje sa drugim devojkama.

Foto: Printscreen

Bebica je objasnio Aleksandri da se Car prema njoj ne ponaša kako bi trebalo...

- On ima slobodu da radi šta hoće, a ja nemam - rekla je Aleks.

- Sama si kriva. Najgore je kad ti neko nešto brani. Ograničavanje i limitiranje je poput ucene. Ako ti nego govori da ne možeš da sediš negde, to je razlog za svađu. Nije moguće da ne sretneš negde nekoga po kući - dodao je Bebica.

- Dejan je ovde bio da bivšom ženom, nikad nije dao povod da posumnjam. Nije reagovao na stvari koje ona govori - kazala je Aleks.

- Dejan nije Filip, jer Dejan ima svoj stav. Kad nešto kaže, to je tako. Ne možeš da uh porediš - kazao je Bebica.

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica drži Aleksandri lekciju iz partnerskih odnosa...

- Onda ne može da me tera da gledam u pod - kazala je Aeks.

- Dejan je imao svoj stav, držao se toga do kraja. Filip se napije, ne zna šta radi.Prekrši sve što je rekao. A tebe uslovljava - kazao je Bebica.

- Kako me uslovljava? - upitala je Aleks.

Foto: Printscreen

Bebica je pokušao da Aleksandri otvori oči

- Brani ti da sedneš na svoj krevet i da se šminkaš, a ti ćeš mehanički sesti na svoj krevet, a to odmah dovodi do svađe. Zamisli da Sanja kaže Marku da ne ulazi u sobu dok je Maja tu, a Maja ne izlazi iz sobe. To dovodi do svađe. Kad si pored kreveta, ti strahuješ da te neko ne vidi, jer će preneti Filipu - rekao je Bebica.

Ovaj razgovor je naveo Aleks na razmišljanje, pa ne bi začudilo da se u narednim satima pokrene još jedna žustra svađa rijaliti para.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija