• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.01.2023

08:35

CAR PROLIO GORKE SUZE ZBOG ALEKS! Filip otvorio dušu Zorici Marković, pa priznao da Nikolićevoj samo tera inat!

Printscreen

Rijaliti

CAR PROLIO GORKE SUZE ZBOG ALEKS! Filip otvorio dušu Zorici Marković, pa priznao da Nikolićevoj samo tera inat!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car je priznao pevačici Zorici Marković da je plakao zbog raskida sa Aleksandrom Aleks Nikolić i otkrio da joj "druženjem" sa starletom Majom Nikolić samo tera inat

Car je Zorici uz cigaru objasnio zašto se naljutio na nju, a tom prilikom su započeli i priču o njegovom raskidu sa Aleks. Filip je otkrio da mu je jako žao što je povredio Nikolićevu, ali je dodao da je i on povređen. Car je takođe priznao pevačici da mu sinoćni intimni odnos sa Majom ništa ne znači, jer je samo terao inat Aleks zbog koje je plakao kao kiša, što je za njega vrlo neobično, čak i sramota. 

Foto: Printscreen

Filip je priznao Zorici da je prolio gorke suze zbog Aleks...

- Nikome žalije ne može biti Aleksandre nego meni koji sam je povredio - rekao je Car.

- Ja sam se tebi izvinila, ti si za mene ljudina, ali me zanima samo šta ti je značilo da ćeš me isterati na kapiju? - pitala je Zorica

- Niko se sa mnom ne može nositi, na nosilima bi te iznosili napolje kada bi počeli da se svađamo. Ti koju ja smatram veličinom i majkom me nazivaš gov*etom sa strane... - rekao je Car.

- Rekla sam samo da ste ti i Maja jadni, a ne da si go*no. A ovo večeras mi je izletelo iz milion i jednog razloga. Pričao si mi o emocijama prema Aleks, a onda imaš se*s sa Majom - rekla je Zorica.

- Jadan sam ja, a i one ako su sa mnom u odnosu. Ja i dalje kažem da imam emociju prema Aleks, a prema Maji nemam. A evo štoje Aleksandrina kardinalna greška - juče Ivan priča sve najgore o meni, ona spušta glavu i potvrđuje Ivanovu priču... Ja 45 minuta gledam u nju, plačući izlazim, a to je za mene sramota, i sedim tamo, suza suzu stiže, a ona se za*ebava i grli sa ljudima, nije je pogodilo - rekao je Car.

- Jeste je pogodilo, sve glumi - rekla je Zorica.

- Ma sad će videti kako je kada ja teram inat, ja ku*cem teram inat - rekao je Car.

Kako je izgledao njihov razgovor možete čuti u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija