• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2023

09:42

ZVEZDANOVA SUPRUGA VEĆ BILA UDATA! Priča se da je bivšeg muža varala sa Slavnićem, ovo su svi detalji!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDANOVA SUPRUGA VEĆ BILA UDATA! Priča se da je bivšeg muža varala sa Slavnićem, ovo su svi detalji!

Podeli vest

Ana, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, u središtu je interesovanja javnosti otkad ju je on pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" prevario sa Anđelom Đuričić.

Zvezdan otad iznosi brojne detalje o Ani, a nedavno je ispričao da je ona imala jedan brak pre njega, a zbog onoga što je rekao pred kamerama mnogi su shvatili da je Ana tadašnjeg supruga varala sa Slavnićem.

- Želim da završim sa tim. Nisam bila svesna toga da će ovo izazvati ovakvu neku medijsku pažnju. Stvarno se ne nosim sa ovom situacijom i iznenađena sam da ljudi misle da napolju igram rijaliti. Videla sam u klipu da je Zvezdan pričao sa Lepim Mićom i sa Mikicom Bojanićem i da je objašnjavao koliko se mi dugo znamo, da smo prijatelji od srednje škole, da je on bio tu na kraju mog braka... - počela je izlaganje Ana u "lajvu" na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Slavnić

- Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi. Hteo je da kaže da je bio tu i kada sam se razvela, a on je ispričao kratko i mnogi ga nisu razumeli. Ja sa mojim bivšim suprugom imam dvoje dece i ja sam sa njim u predivnim odnosima. Mi smo jako dobri prijatelji i naravno da ga nisam varala - dodala je Ana.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Liki

pre 1 godinu

Andjela + Zvezdan = GRADJANSKO VENCANJE (bez veridbe). A TV Pink im poklanja 10 dana život bez kamera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija