• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.01.2023

18:51

IVAN MI JE NAPRAVIO KRIVIČNO DELO! Car zapomaže, zbog Marinkovića može da završi u zatvoru! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

IVAN MI JE NAPRAVIO KRIVIČNO DELO! Car zapomaže, zbog Marinkovića može da završi u zatvoru! (VIDEO)

Podeli vest

Filip Car nedavno je udario šamar Ivanu Marinkoviću koji je slučaj odmah prijavio policiji i podneo privatnu tužbu, zbog čega popularnom Hrvatu preti zatvorska kazna.

Marinković i Car žestoko su se sukobili na Božić, a svađa je eskalirala kada je Filip i pored momaka iz obezbeđenja uspeo da udari Ivana.

Foto: Printscreen

Filip će debelo da plati šamar koji je udario Ivanu

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.

Foto: Printscreen You Tube

Trenutak kada je Car udario Ivana

Na zvaničnom Instagram profilu Ivana Marinkovića oglasio se i Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

- Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog "gospodina". Hvala na ogromnom broju poruka podrške - stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića.

Isplivao je i snimak razgovora Filipa, Miljana i Zvezdana gde se Car požalio cimerima zbog kazne koja mu sleduje.

- A nekad za neko malo s*anje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više na*ebah nego ne znam ko - rekao je Car i dodao:

- Meni je Ivan napravio krivično delo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao - napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno delo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega- kazao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17