• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2023

11:06

MAJA MARINKOVIĆ HITNO IZVEDENA IZ ZADRUGE! Iznose je napolje, ceo prozor pao na nju, NE ZNA SE U KAKVOM JE STANJU! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ HITNO IZVEDENA IZ ZADRUGE! Iznose je napolje, ceo prozor pao na nju, NE ZNA SE U KAKVOM JE STANJU! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć se toko trajanja emisije u Zadruzi dogodila jeziva scena kada je Maja u nervnom rastrojstvu razbila prozor koji je na kraju ceo pao nju.

Nakon kratke pauze, Maja Marinković se ponovo vratila u raspoloženje koje je svima dobro poznato, pa je svađa sa Filipom Carem eskalirala i dovela do agresivnih momenata. 

Maja je, naime, plačući izletela iz Bele kuće i polupala ceo prozor! Osim što je po njoj popadalo staklo sa ogromnog dvorišnog prozora, na Marinkovićevu se srušio i čitav okvir, a brzinom munje su joj pritrčali momci iz obezbeđenja, kao i pojedini zadrugari. 

- Pustite je da je ja smirim. Tebra, jesi li dobro? - govorio je Car dok je Maja plakala i vrištala na sav glas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Kako mu je bilo žao što je ponovo doživela nervni slom, Filip je predložio da ipak legnu zajedno kako bi se smirila, međutim, već je odlučeno da se Maja izvede napolje kako bi joj bila pružena potrebna pomoć. 

Obezbeđenje je izvelo Marinkovićevu van rijalitija, a do sada se još uvek nije vratila. Kako se može pročitati na društvenim mrežama, Majin povratak je neizvestan budući da je ovakvim ponašanjem ozbiljno mogla da se povredi, a takođe je uništila imovinu Velikog šefa, što je u rijalitiju takođe kažnjivo.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lilica

pre 1 godinu

sve zalepljeno pur penom .. nije mi jasno koji gradjevinski inspektor je dozvolio koriscenje ovih objekata za zivot ljudi ..

el schabany

pre 1 godinu

tebra Care je treb'o da je odvali od q' rca kako ona ne bi imala energuju da se baca kroz prozor.

Ljuba

pre 1 godinu

Mitroviću, dokle ceš ovu budalu da uvodiš. Vidiš da nije normalna. Ako se nešto desi ti si kriv pošto si nervno bolesnu osobu primio.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17