• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.01.2023

09:55

Moka Slavnić progovorio o Aninom ulasku u  rijaliti, pa priznao da li PODRŽAVA da Zvezdan dobije dete sa 22 godine mlađom Crnogorkom!

Printscreen,E-Stock

Rijaliti

Moka Slavnić progovorio o Aninom ulasku u rijaliti, pa priznao da li PODRŽAVA da Zvezdan dobije dete sa 22 godine mlađom Crnogorkom!

Podeli vest

U emisiji "Pitam za druga" u uživo program uključen je Moka Slavnić kako bi prokomentarisao sva aktuelna dešavanja iz "Zadruge", koja su vezana za njegovog sina Zvezdana Slavnića i mladu frizerku.

On je prvo prokomentarisao večerašnji ulazak u "Zadrugu" Ane Čurčić, Zvezdanove bivše žene koja se danima priprema za ulazak u Belu kuću.

- Neću da je komentarišem dok ne uđe, pošto je rekla da ne želi - rekao je Moka pa je ispričao da Zvezdan i on isto reaguju, pa je otkrio da se plaši da Anđela ne napusti imanje.

- Zvezdan i ja imamo neke zajedničke osobine, mi se plašimo sebe. Ja se nikad nisam plašio protivnika, a on u životu ničega. Postoje dva scenarija, da može da bude veliko sr*nje jer on ne želi da se svađa, pogotovo sa slabijim polom. Ja bih voleo da ostane i da kaže šta ima da joj kaže i to bi mi bilo najdraže. Pogotovo se plašim da Anđela ne izađe, to bi me više nasekiralo, nego Zvezdan da izađe. Ona ništa nije kriva. U jednom flertu devojke i muškarca uvek je muškarac kriv- nastavio je Slavnić pa je ispričao kako gleda na mladu frizerku sa kojom je njegov sin  ušao u ljubavni odnos.

Foto: E-Stock

 

Ako se njemu dopada, meni se duplo dopada. Gledam je kao ćerku, jako sam osetljiv. BIlo je pitanje šta njeni roditelji misle o Zvezdanu, pa ko bi voleo da ima Zvezdana za zeta? To je malo šala što se tiče njegove burne prošlosti. On je jako pošten, što se tiče njega i Anđele, interesuje me samo njegovo zdravlje i sreća. Ovde je glavna tema s*ks, a ljubav treba širiti - pričao je Moka pa je otkrio da li bi voleo da mu Anđela rodi unuke.

Nema šta da volim ili ne. Svaki muškarac zna ako to uradi, onda si svestan veze. On je ljut što ga ona smara, ali hteo je da kaže koliko je to ozbilno. To je pokazatelj koliko ceniš i poštuješ partnera - zaključio je Slavnić.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija