• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.01.2023

17:19

ZBOG FILIPA SAM BILA U PREDINFARKTNOM STANJU! Aleks primila užasne vesti od majke za svoj ROĐENDAN!

printscreen

Rijaliti

ZBOG FILIPA SAM BILA U PREDINFARKTNOM STANJU! Aleks primila užasne vesti od majke za svoj ROĐENDAN!

Podeli vest

Aleksandra Nikolić slavi rođendan, a ovim povodom dobila je pismo od majke Slovenke Lunis koja joj je saopštila nimalo prijatne vesti i otkrila da je bila u predinfarktnom stanju zbog Filipa Cara.

Aleksnadra je u toku dana primala poklone i čestitke, ali ju je pismo majke posebno pogodilo jer joj je Slovenka saopštila ko joj radi iza leđa i ko joj ne želi dobro nikako:

Foto: Printscreen

Aleksandri stiglo upozorenje od majke...

- Mimi mamina, srećan ti rođendan, srećna mi bila celog života i slavila svaki svoj rođendan zdrava, srećna, vesela i uspešna. Mamino, ostani kakva jesi, to si ti. Zbog Filipa sam doživela predinfakrt, bila sam ogorčena i bolesna. Taj odron je ušao sine sa planom da te sroza, to i sad pokušava da dokaže da može da te ima kad hoće i ogovara te gde stigne. Ti ne znaš koje laži on priča o tebi, ne znaš da majka gleda 24 sata, zato te molim, uvaži ovo što ti pišem. Janjuš me razočarao užas, i on je kao taj kompletan klan što hoće da naprave krpu od tebe. Ne dozvoli to moli te majka tvoja, dokaži da imaš svoj stav, a oni šta hoće, potvrdi svoje reči. Ti si moja barbi, moj život, moje sve. Za tebe živim, za tebe postojim. Molim te, što više komentariši, ustaj na vreme, i nosi onu novu garderobu. Tamo si otišla da kupiš sebi stan, i moli te majka neka bude tako, nedostaješ mi mnogo, moj anđele lepi. Lepoto mamina, isključi srce, uključi mozak. Slušaj Miću, Miću i Miću. Zorici se zahvali što je bila uz tebe i što ti daje savet da budeš sama do kraja, molim te Mimi, pozdravi mi Mikicu, Miću i Zoricu. Čuvaj svoju liniju, ne jedi palačinke, testo i ostalo što goji, idi ti za sebe u prodavnicu. Mimi moja, voli te tvoja mami bolesno te volim. Budi jaka kada čopor skoči na tebe, razveži i ti jezik sa svima distanca osim Miće. Zoricu podržavam kada ti daje dobronamerne savete, a ne voli te Filip. Srećno živote moj, volim te-napisala je Alesandrina majka.

Foto: printscreen

Filip Car, Slovenka i Aleksandra...

Osim toga, Slovenka je otkrila Aleksandri i čiju podršku ima, te je spomenula naše velike muzičke zvezde.

- Sine, imaš veliki pozdrav od moje Zlate Petrović i mnogo te voli i ljubi i imaš veliku podršku od nje i njenih sinova. Pozdravlja te i Goca Božinovska i njena sestra Jelica. Pozdravljaj svoju podršku, sada te mnogi podržavaju i vode do finala kao jedinku. Pozdrav od tvoje braće Dukija, Stefa i Ivice. Pozdrav od tvoje bake i tetki, i svi te mole da ostaneš sama. Molim te nemoj Miću nikad da vređaš i Zoricu, pogotovo Miću. Ljubi ga od mene. Mići šaljemo ono što si rekla i Zorici. Volim te, ostani tako dostojanstvena kao što jesi, volim te živote moj - poručila je Slovenka u pismu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija